Hur man kan hänga fönsterluckor

Hur man kan hänga fönsterluckor

Installera exteriör fönsterluckor är ett bra sätt att förbättra curbvädjan av ditt hem. Även om du inte fotograferar för större mängder curbvädjan, kan exteriör fönsterluckor avsevärt förbättra det allmänna utseendet och utseendet på ditt hem. Och de är extremt enkel att installera. Allt du behöver är ett par grundläggande verktyg och slutaren fästelement och du är redo att gå.

Instruktioner

• Tryck på avtryckaren upp till området där det installeras och mark där hål måste borras.

•Välj en borr av lämplig storlek och stil. Trä, metall eller plast är den mest mångsidiga lite typ som de är användbara i många material. Betong eller murverk bits kan också användas om det behövs. Borra hål på platser markerade.

•Håll slutaren i plats och skjut en EZ-Loc slutaren fästelement genom slutaren i hålen du bara borras. EZ-Loc slutaren fästen kommer att hålla avtryckaren på plats. Se "Tips" för information om andra fästelement typer och vilka fästelement kommer att vara lämpliga för din slutare.

•Upprepa stegen 1 till 3 för varje efterföljande slutare som måste installeras.

Tips & varningar

  • EZ-Loc slutaren fästelement är avsedda att hänga plast fönsterluckor bara. Fönsterluckor av andra produkter, som trä, metall eller glasfiber, kan kräva en olika fästelement typ. Om din fönsterluckor är gjorda av trä, metall, glasfiber eller något annat material, måste använda en annan, mer tunga fästelement typ. Tyngre luckor kan kräva användning av en stor trä skruv, lag bulten, murverk fästelement eller konkreta fästelement. Kontakta tillverkaren för mer information om rekommenderade fästelement typen. De två största faktorerna vid fastställandet av fästelement typ din fönsterluckor behöver är vikten på fönsterluckorna och de kommer att vara fäst till substrat.
  • EZ-Loc slutaren fästelement är avsedda att hänga plast fönsterluckor bara.