Hur man kan hänga fönster nyanser på en ståldörr

Hur man kan hänga fönster nyanser på en ståldörr

Hängande fönster nyanser på en ståldörr är inte för mycket annorlunda än att installera dem i en trä fönsterram, men du kommer förmodligen behöva olika skruvar än de som levereras med dina mörkar. Du behöver också en skruv pistol att tvinga skruvarna till dörren extra styrka.

Instruktioner

•Lift blinda upp och dra i sladden för att höja den så att du arbetar med en liten, bundled blind. Fastställa det tillbaka och sätt in ändarna i parentes. Lyft blinden tillbaka upp och håll den mot dörren på den plats där du vill hänga den. Använd en penna för att markera position av kanterna på fästena i båda ändarna. Om du har någon som kan hjälpa dig, har en person hålla mörkarna på plats medan andra fabrikat markerar. Ställa in persienner och parentes till sidan.

•Håll en nivå upp mot dörren, mellan topparna av fäste markerar, och dra en ljus, nivå blyertspenna linje mellan varumärkena. Plocka upp en av fästena och placera ytterkanter mot yttre märket du gjorde i steg 1 och översidan av fästet även med den nivå linjen överst.

• Starta en egen borrning metall skruv i ett av hålen i fästet. Håll fast fästet mot dörren och använd skruv pistolen för att vrida skruven in i dörren. Göra det endast om halvvägs till dörren. Kontrollera att fästet är fortfarande uppradade med markerar, särskilt den översta linjen, och börja en andra skruv i ett annat hål i fästet. Upprepa proceduren med återstående skruvhålen i fästet. När alla skruvar har placerats halvvägs, dra åt dem alla ned. Upprepa proceduren med motsatta fästet.

•Sätt blinda i parentes. Kontrollera att de skjuts hela vägen in hakparenteserna och inte bara sitter på kanten av konsolerna. Placera fästet omslagen på de parentes, som täcker ändarna på mörkarna, att ge ett snyggare utseende.

Tips & varningar

  • För att förhindra mörkarna näven mot dörren när det öppnas och stängs, installera parentes längst ned i blinda på samma sätt som du installerat övre fästena.
  • Använd inte skruvarna levereras med mörkarna. De är utformade för trä, inte för metall, och inte kommer att hålla ett säkert sätt, även om du kan skruva dem i metall dörren.