Hur man kan hänga ett sortiment av slipsar i en garderob utan en Tie Rack

Hur man kan hänga ett sortiment av slipsar i en garderob utan en Tie Rack

Det finns två sätt att lagra era band för att skydda dem från skador, skrynkling och de hårda effekterna av solljus. Först är att summera dem och placera dem i en låda. Denna metod är svårare att upprätthålla och ger mindre synlighet än hänger dem i din garderob, som är den andra och den bästa metoden för att lagra era band. Om du hänger band i garderoben, du behöver inte packa upp dem alla att se hur de ser ut med tröjan du har på dig. Hänger också tillåter tygerna att andas, vilket minskar chanserna de kommer att lukta som trät av din byrå lådor, eller värre, lim används för att montera lådor.

Instruktioner

•Placera slips med kostym du bär den med de flesta. Om det bara matchar en kostym, detta är det bästa sättet att hålla koll på slipsen och kommer att spara dig tid när du bär den. Detta är det mest bekväma sättet att lagra speciella band att du inte bära varje dag. Täcka kostym eller skjorta och slips med en kemtvätt väska eller plagget väska att skydda dem från damm.

•Ta bort en tom klädhängare från garderoben.

•Kontrollera det är inga vassa kanter, avbrott i plast eller andra faror som kan haffa banden.

•Untie slips så att den hänger rakt och rynkor inte bildar på synliga platser runt halsringningen. Hänger det platt också ger dig en slät yta att knyta nästa gång du bär den.

•Häng era band på galgen, utan överlappning, så att varje slips kan tas individuellt. Du kan använda en separat hängare för varje typ av mönster eller färg. Om du bara har några band, kan de alla passar på en galge.