Hur man kan hänga ett duschdraperi så vatten inte fly

Hur man kan hänga ett duschdraperi så vatten inte fly

Om ditt hem har ett badkar/dusch kombination kan du hitta du har problem med att hålla vattnet där det hör hemma. Det är viktigt att hänga ett duschdraperi ordentligt för att undvika skador på ditt golv och fåfänga och att avvärja mögel eller mögel. Vatten på en bricka eller laminat golv kan också orsaka skador om en person skulle halka och falla.

Instruktioner

•Sätt din krokar till duschdraperi och liner med hålen som överst. Om de är den typ som snap stängda inte stänga dem ännu.

•Häng ditt spänningen spö ovanför kanten på duschväggen. Vara säker på att det är hängde jämnt. Du bör också hänga det högre än dusch huvudet, så att vatten inte kan fly från toppen av gardinen.

•Sätt duschdraperi till stången och om du har köpt krokar som stänger se till att de är stängda. Standard längd för duschdraperier är 72 inches, så de hänger ända till golvet i badkaret.

•Teach var och en i ditt hushåll att ordna duschdraperiet ordentligt för att undvika vattenläckage. Liner hör hemma på insidan av badkaret. Var noga med det dras tätt vid sidorna i badkaret. Om du har köpt en liner med sugkoppar följa dem kakel väggarna i duschen. Dekorativa utanför duschdraperiet är fortfarande på utsidan. Detta kommer att hindra vatten från att överföra och droppade på golvet. Om du har köpt en duk gardin kommer att det också hålla den från att få möglat