Hur man kan hänga ett badrum Stall dörr

Badrum stall dörrar kan ibland vara knepigt installationsprojekt. Eftersom de i allmänhet används kommersiellt i offentliga badrum, byggs de för frekvent användning och missbruk. Liknar en vanlig, full badrum dörr, med botten tredje avskuren, de är, för vissa är svåra att hantera och justera ordentligt. Dubbel tier gångjärn installationsprogrammet kan lägga till försämringen om du inte är bekant med dem. Efter några steg i installationen kan göra att arbeta med dem lättare.

Instruktioner

•Använd en fjärdedel-tums borr och borra upp hålet för upp gångjärn på 13¼ inches från toppen av pilaster. (Pilaster är rektangulära kolumnen som sticker ut från väggen med ca en tredjedel av dess bredd, att dörren ska bifogas.) Noggrant mäta ner 1½ tum från översta hålet du bara borras. Anpassa borren exakt under översta hålet. Se till att de är anpassade för att matcha hålen i gångjärnet och borra botten hålet för övre gångjärnet.

•Measure ner 68 inches från toppen av pilaster och borra upp hålet för nedre gångjärnet precis som steg 1. Bifoga och säkra övre pilaster gångjärnen med två genom bult och runda-top/fat mutter. Sätt in bussningen i botten av det övre gångjärnet.

•Installera genom skruvar att hålla den lägre pilaster hänger precis som du gjorde i steg 2 för övre gångjärnet. Lyft luckan på plats mot nedre gångjärnet. Se för att se att dörren är i rätt anpassning med gångjärnen.

•Tryck ner något för att kontrollera gångjärnen justeras korrekt för att matcha dörren. Justera övre stift hålen med de övre gångjärn hål. Infoga hinge PIN-koden. Peka på den lätt med din hammare för att få det i helt.

•Fäst nederkant gångjärn med tre åttondelar-av-1-tums cap bultarna. Justera dörren samtidigt öppna den i olika vinklar. Kontrollera att dörren förblir smidig och inte vingla i olika vinklar. Använd en skiftnyckel för att dra åt bultar och dörren på plats.

•Montera dörrhandtag på dörren. Pressa den inre delen av spärren. Rada upp spärren tanden med inre täckbricka plattan. Pressa den spärren och plattan tillsammans samtidigt som du trycker på reglaget. Infoga knopp skruvarna.

Tips & varningar

  • Kontrollera det pilaster gångjärnssystemet innan börjar installera det för att se till att delarna är alla där.
  • Försiktig inte till klösa dörren medan du installerar den.