Hur man kan hänga ett badrum medicinskåp i en vägg

Badrum medicin skåp inte längre utilitaristiska metall lådor med flisning färg och lös hårdvara. Hitta medicin skåp i många stilar, från eleganta moderna typerna till traditionell pärla styrelsen modeller. Välj en-- eller två, om du har dubbla diskhoar--som återspeglar den utsmyckning stilen på ditt badrum. De flesta göra dubbel plikt som en spegel och förvaring garderob. Corral lös objekt som bomullspinnar eller stift bobby i attraktiva metall eller glas behållare.

Instruktioner

•Hållare en regeldetektor över väggen där du planerar att hänga medicin skåpet. Markera platsen för dubbar.

•Draw en rad direkt upp från diskbänken kranen om du planerar att centrera medicin skåpet under diskbänken. Fastställa en nivå mot väggen genom mitten av raden att redovisa eventuella avvikelser i väggen. Justera linjen vid behov så det är nivå. Detta är i lod.

•Höj medicinskåpet i position med en partner, centrering på lod. Gör två märken på väggen för att ange var botten av skåpet ska gå. Göra ett annat märke på väggen för att indikera upp i skåpet. Skär med lod.

•Håll skåpet på plats och markera ståndpunkten på väggen för skruvarna. Medicinskåpet bör ha två eller tre hål redan placerade inuti för skruvarna. Om möjligt, placera hålen så att de ligger över dubbar. Borra träskruv i reglarna, men inte dra åt dem helt. När alla skruvar är på plats och skåpet är centrerad, dra åt dem.

Tips & varningar

  • Om precut hålen inte anpassa väggreglar, göra nya hål i medicin skåp eller använda växla bultar. Toggle bultar har en klämma som öppnar inuti väggen, hålla medicinen skåp ordentligt.