Hur man kan hänga ett badrum handfat

Hur man kan hänga ett badrum handfat

Hänger ett badrum handfat kan du frigöra utrymme i ditt badrum, vilket ger ditt badrum ett större utseende. Hängande sjunker kräver inte en bänkskiva, skåp eller piedestal att stödja dem, vilket ger dig mer utrymme på din badrumsgolvet. Hängande handfat ger dig också flexibiliteten att hänga den på en höjd som är bekvämt och mer bekvämt för dig och din familj. Vikten på diskbänken kan dra den från väggen, så försök inte att hänga ett badrum handfat på stöds inte gips.

Instruktioner

•Measure avståndet från golvet till punkten på väggen där du väljer att leta upp på diskbänken. Höjden av en diskbänk varierar från 30 till 38 inches från marken. Ställ upp på diskbänken på en punkt mellan dessa mätningar mest bekvämt för dig och markera denna plats.

•Installera ett blockerande ombord i väggen mellan reglarna på diskbänken installationsplatsen. Använd en regeldetektor att hitta två dubbar och markera deras platser.

•Använd ett nyckelhål såg, ta bort en 16-tums-av-16-tums bit drywall mellan de två dubbarna på den plats du mätt i steg 1 och spika en 2-tums-av-12-tums styrelse mellan de två dubbarna.

•Vrid bit av gips du bort blockerande styrelsen använda eller skruvar placeras i varje hörn av bit av gips. Täcka med glasfiber maska drywall tape, fästa bandet till gips lappa och ursprungliga väggen.

•Spread flera tunna lager av drywall förening över sömmar och skruvar med en spackel, så att varje lager torka helt. Sand drywall förening tills den är slät och måla i området för att matcha den omgivande väggen.

•Sätt monteringskonsolen på väggen med träskruvar. Fästa kranen och dränera till badrummet sjunker och diskbänken på fästet.

•Använd ankaret bultar medföljer monteringsdetaljer att säkra diskbänken till fästet. Ansluta matarledningen och avloppet.