Hur man kan hänga en vattenfall Valance & gardiner

Hur man kan hänga en vattenfall Valance & gardiner

Vattenfall gardinkappor öka alla inredningar. De är mjuka och lätta, oftast med Frans bifogas valance. Vattenfall gardinkappor har tre eller mer flödar draperier för att skapa elegans för någon fasad. Gardinkappor lagret över gardin eller draperi paneler. Vattenfall gardinkappor och gardiner är inte svårt att hänga med de högra gardinstänger och några enkla steg.

Instruktioner

Hur man kan hänga en vattenfall Valance och gardiner

•Inköpt gardinstänger. Det finns två sätt att köpa stavar för en skiktad effekt. Du kan köpa två enskilda stavar, en för gardin paneler och en för valance. Eller kan du köpa dubbla gardinstänger utformad för skiktning. Om du köpa stavar separat, leta efter en utanför staven, som har fästen att hänga två stavar eller en uppsättning parentes kan du justera. Insidan stavar för gardin paneler behöver ha en djup eller avslut av 2 till 3 inches. Valance staven måste ha en djup eller avslut av minst 6 inches.

•Measure för fästet platserna. Om du använder dubbla gardinstänger, bör du leta upp fästena 2 inches utanför fönstret trim och 4 inches ovanför fönstret. Med en blyertspenna, markera de områden där skruvarna kommer att gå. Borra de markerade områdena bara tillräckligt för att skruven att ställa in i hålet. Om du använder separata stavar, mäta för insidan rod första och montera som rod först.

•Installera dubbla gardinstänger eller insidan rod. Använder ett steg pall eller stege, placera fästena i linje med de penna hål och borra skruvarna i hålen. Sätta panelerna gardinen på stången och sätta in den inuti klipp eller på insidan fäste.

•Measure för valance staven. Om valance staven är en separat spö, måste du Placera hakparentesen ungefär två inches längre än insidan stavar. Markera området med en penna, borra ett start hål och sedan justera fästet med hålen. Borra skruvarna i väggen.

•Häng vattenfall valance. Om du använder en dubbel gardinstång, hänga valance på utanför stången och klicka med steg pall eller stege staven i utanför tillbehöret. Om du använder en separat valance spö, hänga valance på stången och Ställ in staven eller stolpe in utanför parentes.

Tips & varningar

  • Dubbla gardinstänger är enklare och billigare än att köpa separata stavar.
  • När du använder en stege, se till att någon är stegen för att du faller.