Hur man kan hänga en gardinstång på en hård gips vägg

Hänga gardiner på en hård gips (gips och svarv) vägg kan vara svårt. Traditionella mollys eller vägg ankare kommer ofta dra ur gips och lämna stora hål som kräver reparationer. Först, det är viktigt att veta den vikt som kommer att tillämpas på en gardinstång. För stora och tunga draperier vara det bästa alternativet att anställa en professionell hängare. För genomsnittliga vikt gardiner fungerar standard växla bultar vanligtvis.

Instruktioner

•Locate någon nära fönstret med hjälp av en regeldetektor. Markera platserna med penna och använda ett måttband för att se om de stud platserna fungerar när hängande gardin. Bästa installationen av gardin parentes är direkt i en stud. Vanligtvis är är dubbar beläget inom de första 2 till 3 inches från kanterna av ett fönster. Om du monterar dina gardiner ovanför fönstret trim, kan du nog montera gardin monteringsjärnen dubbar på vardera sidan om fönstret.

•Measure och markera den plats gardin parentes skall monteras (om du inte hittar några dubbar).

•Ø ett hål av samma diameter som växla bulten (vid dess bredaste punkt med vingar vikas). Borra genom svarven och gips.

•Montera växla bulten genom att skjuta maskinen skruven genom gardin fäste och sedan tråd fjärilen vingar till änden på skruven så de vika upp mot huvudet på skruven. Sätt växla bult vingarna i väggen först, göra säker vingarna går hela vägen till andra sidan av svarven. Vingarna kommer våren öppna inuti väggen hålrum, blockerar dem från att komma tillbaka genom hålet.

•Dra växla skruv till fästet och väggen. Ofta är det nödvändigt att montera två växlar på ett fäste innan du installerar. Diametern på maskin skruven bestämmer hur mycket vikt växla kan hålla så kolla vikt diagrammet i butiken när du köper växla.

Tips & varningar

  • Inte köpa plast växla bultar. Ta gardin maskinvaran till butiken med när du köper växla. Har en bra idé vad gardinen kommer att väga. Du kan avgöra detta genom att hålla gardinerna i armarna och trampa på din hushåll skala. Helt enkelt subtrahera sedan din vikt utan gardiner. Att veta vikten på gardiner hjälper dig köpa rätt växlingsobjektet för tillämpningsprogrammet.