Hur man kan hänga en Garage armatur

Även om garaget är inte det första stället du kan tänka på för ny belysning, en ljusinstallation garage är en smart idé så du kan bättre se när du arbetar. Eftersom du har säkert redan en fixtur i ditt garage, är en ljusinstallation lika enkelt som med gamla fixturen ner och sätta nya upp.

Instruktioner

•Starta off brytaren som driver ditt garage armatur. Skruva loss den befintliga armaturen från dess takmontering och sänka armaturen så kan du se ledningarna under.

•Se visst strömbrytaren är avstängd och testa kablarna att se till att det finns ingen makt till din armatur. Håll i slutet av en beröringsfri spänning detektor nära varje exponerade ledare och kontrollera spänning detektorn visar det finns ingen makt löper genom ledningarna. Koppla loss kablarna från din befintliga armatur och ta fixturen ner.

• Anslut ledningarna för din nya garage armatur. Anslut den neutrala vita kabeln på din nya garage armatur till neutral vit tråd i din elektriska garageplats. Anslut omärkta tråd, som är heta tråd, till röd eller svart het tråd i din elektriska fält. Anslut din slipat, binder, som är solid koppar med ingen avskärmning eller grön tråd, till en jordledning i din nya garage armatur.

•Tuck kablarna in din armatur låda som du driva garage armatur upp mot taket.

•Ø skruvar ingår i ditt garage ljusinstallation kit genom ditt garage armatur och i de gängade hålen på vardera sidan om rutan elektriska i ditt garage.

•Lägg i en glödlampa och sätta hela världen för att avsluta när du installerar garage lampor. Flip effektbrytaren på.