Hur man kan hänga en bokhylla på en vägg utan att använda parenteser

Metallfästena kan förringa det allmänna utseendet på en väggmonterad bokhylla. Häng dina bokhyllor på väggen utan att använda parenteser för en stabil och estetiskt tilltalande installation med franska knapar. En fransk cleat är i huvudsak två brädor som interlock för att hålla ett föremål på väggen. En bräda är monterad på väggen och andra styrelsen är monterad till objektet. Styrelserna interlock med 45 grader vinklade kanter passa ihop sömlöst bakom objektet. Franska knapar är idealiska för montering av bokhyllor till en vägg eftersom de är starka och dold.

Instruktioner

•Measure längden på bokhyllan med ett måttband. Lägg de två styrelserna platt på en arbetsyta. Markera i styrelserna till mätningen med en penna.

•Kapa i styrelserna till markerade måttet med ett spetsigt såg. Placera en bräda i taget platt på bordet för geringssåg. Skjut styrelsen längs bordet tills penna märket i linje med den yttre kanten av sågbladet. Trycka på avtryckaren och vägleda sågen genom virket till snittet är komplett. Styra sågen tillbaka till startposition och släpp avtryckaren.

•Justera bladet på bordet såg för att skära en 45-graders vinkel. Justera höjden för att skära igenom 2-tums tjocklek 2-av-4-tums brädor och låsa den på plats. Skjut staketet över så att det kommer att minska en komplett 45 graders vinkel från 4-tums sida av styrelsen och låsa den på plats.

•Vrid tabellen såg på. Lägg en bräda i taget platt på tabellen av sågen. Tryck en 2-tums sida platt mot staketet. Styra sågen längs bordet för att skära i 45 graders vinkel i styrelsen. Flytta styrelsen genom såg i en stadig motion, bara snabb nog för bladet att skära i trä. Lyft i styrelsen från tabellen när snittet är klar.

•För en regeldetektor över väggen på ungefärliga höjden för upp i bokhyllan. Markera platsen för varje väggregel med en blyertspenna.

•Håll en bräda med 4-tums sida platt mot väggen. Spetsen vinklad kant bör vara på utanför 4-tums sida av styrelsen. 45-graders vinkel kant bör vara vänd uppåt. Vinkeln bör sluttar ned mot väggen från spets.

•Placera en nivå över den övre kanten av styrelsen och justera dess positionering tills det är nivå. Driva två jämnt fördelade skruvar genom styrelsen till väggen vid varje stud märkning med hjälp av en skruv pistol.

•Placera resterande ombord över ryggen av bokhyllan ungefär 3 inches ner från överkanten. Spetsen vinklad kant bör vara vänd nedåt. Vinklad kant bör lutning uppåt mot bokhyllan baksida så att det passar in i en vinklad kant i vägg styrelsen och förreglingar. Driva två jämnt fördelade skruvar genom styrelsen till baksidan av bokhyllan varje 4 till 6 inches längs hela längden av styrelsen.

•Lift bokhyllan på plats på väggen, förregling 45 graders vinklar i styrelsen som fästs i väggen och styrelsen fäst på baksidan av bokhyllan.

Tips & varningar

  • Använd två franska knapar på bokhyllor med flera hyllor. Montera en nära den övre kanten och en nära nedre kanten.
  • Bära ögonskydd vid elverktyg för att undvika skada.