Hur man kan forma en Laurel säkring

Lagrar är en av de största och snabbast växande av alla häckar, och ofta används för att markera gränser och råd privatliv att fastighetsägare. Samtidigt, en laurel säkring kan enkelt trycka på bortom egendom rader om inte ordentligt tuktade och formade, irriterande dina grannar i processen.

Instruktioner

•Form laurel säkring av beskärning det tidigt på våren, precis efter sista frost. Ta bort alla blad och grenar som inte överlever vintern, och använda ett större par sekatörer eller eldrivna eller gasdrivna clippers för att omforma häcken på det sätt du föredrar.

•Give din lagrar mycket vatten och ett skott av kväve-baserade gödselmedel bara efter den första beskärning av säsongen. De glänsande blad av en laurel säkring kan titta lite lurvig och slitna efter en klippning och vatten och gödningsmedel hjälper för att återgå din anläggning till sitt naturliga utseende så snabbt som möjligt.

Du uppmärksamma din fastighetsgränser och andra hinder när du formar en laurel häck. Dessa häckar kan enkelt växa upp till 6 fot i varje riktning under en enda säsong, så du ska forma busken så att den inte kommer att överstiga staket och egenskapen rader eller tryck i strukturer eller kraftledningar.

•Ta bort alla blad putsning efter du forma laurel häcken av försiktigt skaka grenarna med handen. Döda sticklingar kommer att brytas ner, eventuellt införa svamp till nyligen skurna blad och grenar.

•Look på stam och större grenar av din laurel hedge att bestämma den bästa formen för beskärning. Medan en laurel häck planteras oftast i rad med andra häckar, kan bildar en solid rad, du experimentera med den övergripande formen av anläggningen för att producera en mer unik form. Undvika att ta bort större stöd grenar på mogna växter, dock eftersom detta kan leda till oåterkalleliga trauman.

•Prune din laurel häcken under hösten när den första övernattning frosten visas och tillväxt av anläggningen har avtagit eller helt slutat. Du ska beskära lagrar mer aggressivt än du gjorde på våren, att minska storleken på en mogen säkring till dess storlek föregående säsong. Laurel häckar är mycket härdiga och kan enkelt återhämtning från toppning eller ens borste bränder.

Tips & varningar

  • När plantera laurel säkrar i rad, ge dig själv gott om utrymme (minst 6 fot) mellan växter. Laurel häckar kan bli upp till 30 fot över och trångt häckar kan bli sjuka och dör så småningom.