Hur man kan förbättra ett brunt papper vägg beläggning

Om du söker efter kreativa utsmyckning idéer som kommer att lägga textur till dina väggar, ser längre än din lokala affär. Brunt papper väggen som omfattar teknik använder enkla brunt papper, som livsmedelsbutiker väska papper, för att tapetsera ett rum i ditt hem. Ännu bättre, kan du förbättra brunt papper väggbeklädnad med enkla hantverk leveranser som stämplar eller färg, för en ännu mer konstnärliga utsmyckning utseende.

Instruktioner

•Använd en pensel eller paint roller att tillämpa ett lager tapet primer på väggen där du kommer att tillämpa brunt papper beläggningen. Du kan köpa tapeter primer på en butik som Lowes eller Home Depot. Typ av primer måste baseras på vilken typ av vägg du planerar att papper. Till exempel behöver gips som har målats med latex eller oljefärg en acrylic primer, gips som har målats med byggmästare platt färg behöver en grundfärg och sealer.

•Decide om du vill din brunt papper väggbeklädnad en mer polerad look, eller om du vill på väggen har ett oavslutat utseende. Papperet kan antingen användas i rutor av exakt samma storlek att ge rummet en modern känsla, eller du kan helt enkelt riva papper apart och crinkle dem något för ett mer konstnärligt utseende. Om du väljer att riva papper, lämna några bitar med en rak kant som kan tillämpas på toppen av väggarna och i hörnen. Börja med att skära eller riva papper medan primern torkar. Bunta papper ansiktet ner på en plan yta när du är klar.

•DIP paint roller i tapet klister; Täck ryggen på 8 till 10 bitar av papper, inklusive några med raka kanter. Börja med den första papper du täckt av lim och klistra in den i väggen, jämna ut det med handen för att ta bort bubblor. Linje raka kanter bitar mot taket, och hörnen i rummet först, sedan fylla i det mellersta området i rader. Fortsätta göra så med resten av de bitar som har lim på dem. Torka av tabellen lim och sedan applicera adhesiv till en annan grupp av papper och upprepa papering processen. Detta gör att limmet att ställa i ca 5 minuter medan du använder lim på de andra papper, och detta kommer att hjälpa det hålla bättre i väggen utan glidning.

•Tillåt papper på väggen torka helt. Häll en stor mängd Metalliclack i ett paint fack. Doppa svampen i färgen, badda det bort lite på den torra delen av försök och börjar dab färgen hela brunt papper beläggningen. Täcka väggen helt, använda så mycket eller lite färg som du vill. Detta kommer att ge papperet en liten metallisk glans utan att vara överväldigande. Om du vill använda stämplar för att dekorera papper i stället använder en vine eller blommigt mönster för att ge papperet en något antikt utseende.