Hur man kan förbättra energieffektiviteten i franska dörrar

Hur man kan förbättra energieffektiviteten i franska dörrar

En fransk dörr är en typ av uteplats dörren med minst två sektioner som öppnar och stänger. De är faktiskt dubbla dörrar eftersom de är gångjärn på deras ytterkanterna, när de träffas i mitten, de låsa tillsammans i stället för till en dörrkarmen. Franska dörrar har vanligtvis sektioner av glas, eller "lites," åtskilda av trälister kallas mullions. Det stora området av glas och avsaknaden av en dörrkarmen kan skapa energi ineffektivitet, särskilt om glaset är enda ruta eller singel-glas och insidan kanterna på panelerna inte bilda en tät förslutning när franska dörrarna är stängda. Också, dörrar som tidigare stängd ordentligt kan skifta något som house högryggad träsoffa. Lyckligtvis, det finns åtgärder du kan vidta för att förbättra din franska dörrar energieffektivitet.

Instruktioner

•Seal lederna. Klipp i slutet av täta röret i en 45 graders vinkel med en mattkniv. Skjut in röret i den täta pistolen. Placera munstycket till direkt täta i lederna runt dörrkarmen, gjuta och runt kanterna på varje lite, så att alla lederna är förseglade. Krama avtryckaren försiktigt att pressa täta. Kör en pärla av täta längs varje sida av dörren och alla sidor av varje lite. Köra fingret längs pärlor för att släta täta i lederna. Täta de resterande sidorna. Torka bort överflödigt täta med en fuktig trasa.

•Weatherstrip dörrar. Ta bort gamla weatherstripping från huvudet och dörren längst ner i ramen, skrapning och bända bort det med en skruvmejsel, om det behövs. Också ta bort gamla weatherstripping från insidan kanten av dörrpanelen--en panel bör ha weatherstripping. Ren ytorna som vara restripped med en fuktig trasa. Låt ytorna torka. Mäta den nya strippning noggrant och tillämpa den enligt tillverkarens instruktioner. Bekräfta att strippa materialet komprimeras och bildar en tät förslutning när dörrarna är stängda. Ägna särskild uppmärksamhet åt i hörnen. Lägga till en dörr sopa till interiör nederkanten av dörren för ytterligare skydd mot luftväxling.

•Insulate glaset. Installera en isolerande glas film på insidan av varje lite med ett fönster isolering kit. Rengör och torka av glaset med ett glas renare och luddfri trasa. Mäta storleken på varje lite. Skär en bit av film för varje en, göra filmen 1 tum större än den lite. Gäller slutna tejpen på kanterna av första lite att vara isolerad. Skala bort papper liner för att exponera bandets lim. Följa filmen på bandet, jämna ut filmen när du arbetar. Föna filmen för att utjämna eventuella rynkor, början på ett hörn och arbeta dig. Trimma överflödig film med en mattkniv. Filmen kan vara skalade bort när den inte längre behövs eller behöver bytas.