Hur man kan förbättra Attic Ventilation

Hur man kan förbättra Attic Ventilation

En vind bör inte vara isolerad eller väderbeständiga på samma sätt som livsrum. I denna ekologiskt medveten ålder, tanken på att låta en del av ett hem naturligt öka eller minskning i temperatur när vädret ändras i stället för med grav-liknande isolering är nästan styggelse. Men en vind funktion är att tillhandahålla en typ av buffertzon mellan omvärlden och interiören i hemmet. Ordentlig vind ventilation är ett måste.

Instruktioner

•Hitta en entreprenör och överväga bjälklaget vents för hela vinden. Dessa ventiler ger bättre luftflöde. Om detta är oöverkomliga på grund av den struktur eller pris, prova tipsen i följande steg.

•Lägg till aluminium ventiler till vinden väggar och ta bort isolering som kan blockera ventilerna. Hålla ventilerna i en vinkel som gör att optimal luftflöde.

•Installera ett vinden fläkt eller hus fläkt som kan regleras. Det är bäst att låta en vind att svalka under månaderna som kallt väder eftersom det kan hjälpa med slitage på taket. När en vind inte svalnat, kontrar den varma luften i den svalare luften utanför. Detta kan orsaka taket warp och försvaga.

• Håll något förvaras på vinden från isolering och luftflödet ventiler eller fans.

•Inspect tak och väggar efter tecken på skador och mögel eller mögel genereras av dålig ventilation och värme. Åtgärda dessa problem genom att installera ventiler eller fans att minska värmen instängd på vinden.

Tips & varningar

  • Lägg till extra tätning runt på vinden inträde till förbättra isolering.