Hur man kan blanda färger i Iris växter

Hur man kan blanda färger i Iris växter

Det finns många sorter och färger av Iris växter. Många trädgårdar har Iris växter på grund av den sina djärva färger och stora granna blommor som blommar på våren. Iris är en perenn växt, vilket innebär att de kommer att föröka sig och växa varje år utan omplantering. Blanda olika färger av Iris i en säng gör för en underbar utsikt. Gör en specialitet trädgård genom att blanda färger av Iris växter.

Instruktioner

•Inköpt eller gräv upp olika färger av Iris växter. Se till att växterna är markerade med färg för korrekt plantering.

•Lay ut utformningen av specialitet trädgården genom att placera iris växterna av blommande säsongen först, till exempel skäggige iris blommar på våren. Sedan kombinera japansk iris, som blommar på sommaren. Separata Sibirisk iris, som blommar i slutet till början av hösten.

•Placera lökar eller växter så att de ljusa färger planteras i fronten, ljus nyanser i ryggen och kontrasterande eller medellång färger i mitten för blandning.

•Plant lökar eller växter minst 3 inches djupt i området designade med hand spade och murslev. Genom att placera lökarna med blommande säsongen och färg, trädgården kommer att bli en samlingspunkt hela sommaren som lökarna kommer verkar vara ständigt blommande.

Tips & varningar

  • Blanda en regnbåge av färger.