Hur man installerar värmesköld bakom en vedspis

Under senare år har många husägare har vänt sig till vedspisar att värma sina hem i stället för naturgas eller El. Trä, en förnybar resurs, vinner i popularitet som en källa för värme i urbana platser. För att använda en trä brännare för att värma ditt hem, måste du ta oro för säkerheten, till exempel att ha korrekt installerat värme sköldar för att undvika bränder eller skador. De flesta vedkaminer kräver värme sköldar under och bakom dem. Korrekt installation och godkännanden minska din oro när du lämnar huset eller för att sova.

Instruktioner

Metall värmesköldar

•Kontrollera certifiering information på baksidan av trä spis för krävs avståndet mellan spisen och väggen. Denna märkning kommer också ge dig råd om krävs bredd och höjd på väggen Shield att uppfylla säkerhetsnormerna.

•Locate reglarna i väggen bakom trä spis med en regeldetektor. Markera sin plats genom att placera bitar maskeringstejp på väggen. Se till att bandet kommer att visas ovanför och nedanför den metall värmeskölden dimensioner.

•Håll metall eller keramik distanser mot väggreglar och mark skruven hål med en blyertspenna. Borra hål i väggen reglarna med en borr som är mindre än diametern på skruvarna.

•Styr skruvarna genom hålen i distanserna i reglarna. Montera den metall värmeskölden att distanserna med inredda skruvar medföljer den metall värmeskölden. Täck inte någon av de yttre kanterna av värme skölden eftersom luften måste cirkulera runt den på alla sidor.

Keramiska plattor värmesköldar

•Montera distanserna på väggen på samma sätt som för en metall värme sköld.

•Sätt en konkret hjälpare ombord som är minst 3/4-tums tjock att distanserna. Särskilda krav för värme skärmning din spis kan kräva mer än en bit av konkreta backer styrelsen att uppfylla dess mått. I allmänhet måste värmeskölden utöka minst 20 inches bortom varje sida av den vedspis och 20 inches ovanför.

•Spread mastix blandat med latex tillsatsen på väggen med en v-form kakel murslev. För större friktion, sprida mastix på baksidan av varje kakel innan den placeras på väggen. Placera distanser mellan plattorna att behålla avståndet. Att brickorna för att torka över natten.

•Grout kakel med injekteringsbruk spackel, arbetar injekteringsbruk till mellanrummen mellan brickor och ta bort distanserna när du arbetar. Arbeta noggrant med injekteringsbruk och inte lämnar några luckor. Torka av överflödig injekteringsbruk från ansiktet på brickor med en fuktig svamp. Gör inte över våta injekteringsbruk, eller det kommer att försvagas. Polska kakel med en torr handduk att ta bort injekteringsbruk haze. Att bruket att torka över natten.

•Använd injekteringsbruk sealer att bruket att skydda det och underlätta rengöring.