Hur man installerar trappa stol järnväg gjutning

Hur man installerar trappa stol järnväg gjutning

Lägg till sammanhållning till ditt hem 's interiör genom att fortsätta trimma detaljerna i ditt rum upp trapphus med stol järnväg formblåsning. Stol järnväg gjutning är en dekorativ List som går vågrätt på innerväggar. Ursprungligen användes för att skydda väggen från skador orsakade av stol ryggen slår mot väggarna. I moderna hem används det främst som ett designelement. Stol järnväg kan läggas till en trappa så det är följer den samma lutningen som trappan som liknar en trappa räcke.

Instruktioner

•Measure 32 inches upp från yttre kanten av den nedre och övre trappan slitbanor. Markera mätningarna på väggen. Detta är var stol järnväg kommer att placeras. Genom att placera listerna längs blyertsmarkeringarna topp och botten, kommer att vinkel följa samma lutning som trappan.

•Köra en krita linje med hjälp av en hjälpare mellan de två blyertsmarkeringarna. Fäst den krita linjen mot väggen för att överföra fodra av stol järnväg på väggen.

•Sätt stol järnväg listerna mot väggen med den nedre kanten längs linjen, krita. Markera vinkeln på ändarna genom att spåra raden i väggen på baksidan av listerna som projekten från övre och nedre ändar. Håll två delar av gjutning tillsammans med hjälp av en hjälpare om längden på trappan är längre än en del av formsprutning.

•Kapa vinklarna i ändarna längs markerade vinkeln med hjälp av ett spetsigt såg. Om du behöver mer än ett avsnitt av listerna, skär ändarna för att få sällskap på motsatta 45 graders vinklar så de passar ihop bildar en sammanhängande bit av formsprutning. Detta kallas en halsduk gemensamt och används för att dölja lederna i listerna och trim styrelser.

•Placera listerna på plats mot väggen längs linjen, krita. Driva finish naglar till listerna varje 6 till 8 inches med en hammare att skruva fast listerna på plats.

•Ställ in naglarna i yta av trä 1/16 tum med en spik och hammare. Fyll hålen spik med trä kitt med kanten på en spackel och låt spacklet torka. Slipa spackel färg med ytan av listerna med böter-slippapper.

•Använd en trä finish till stol järnväg och tillåta finish torka.

Tips & varningar

  • Använda matchande stol järnväg och avsluta till rummet under trappan för en flödande design.
  • Bära ögonskydd när styckning och installerar formblåsning.