Hur man installerar trådlös säkerhet i hemmet

Hur man installerar trådlös säkerhet i hemmet

Hem säkerhet handlar om att utsätta oönskade inkräktare som försöker bryta sig in i ett hem hårt nog att de kör i rädsla från lokalerna. Du kan installera ett trådlöst hem trygghetssystemet som övervakar ekandet in i hemmet och avger ett larm om en inkräktare inbrott. En trådlös hemsäkerhet kit kan förvärvas från elektronikbutiker eller en säkerhetstjänst larm. Inga särskilda kunskaper behövs för att ställa in systemet, eftersom det sätter upp sitt eget trådlöst nätverk. Några gemensamma hushåll verktyg är allt som krävs.

Instruktioner

•Placera en rörelse Sensormodul på en stol eller bokhylla, där den har fri sikt av fönstret eller dörren som skall skyddas. Koppla in modulens nätsladd till ett vägguttag för makt. Rotera en extern antenn, om en är närvarande, så att den står inför i riktning mot Kontrollpanelen som installeras i en annan del av huset.

•Upprepa proceduren med så många rörelse sensor moduler som behövs för att skydda alla öppningar i hemmet, som en ytterdörr eller en bild-fönstret i vardagsrummet står inför på bakgården.

•Skruva trådlös kontroll panel på en vägg bredvid din säng eller placera den på ett nattduksbord. Panelens nätsladden ansluts via ett vägguttag för makt. Rotera en extern antenn, om en är närvarande, så att den står inför i den allmänna riktningen av motion sensor moduler som finns utspridda runt huset.

•Öppna facket batteriluckan i trådlöst larm modul och infoga en uppsättning nya batterier i batterifacket. Stäng facket batteriluckan.

•Strömförbrukning i standbyläge en stege mot sidan av huset mot gatan. Placera modulen trådlösa larm mot väggen och skruva den på plats med träskruv och en Phillips skruvmejsel. Om modulen har en nätsladd som en batteribackup, Anslut nätsladden till ett väderbeständigt förlängningssladd, Anslut sedan den fria änden av förlängningssladden till en glödlampa adapter. Du kan göra detta genom att lossa en strålkastare från en socket över garaget eller på sidan av byggnaden där modulen är.

•Skruva lampa kortet i uttaget, skruva strålkastare i glödlampa kortet och Anslut sedan förlängningssladden till nätuttaget på kortet. Anbringa Förlängningssladd till byggnaden med hjälp av U-clamp häftklamrar från en häftpistol.