Hur man installerar trä paneler med befintliga Wood stängselstolpar i fäktning

Hur man installerar trä paneler med befintliga Wood stängselstolpar i fäktning

Om stängselstolpar av din befintliga staket är i god form men staketet sig inte, kan du ersätta panelerna staket och bifoga dem till de befintliga tjänsterna. Kontrollera om din befintliga stängselstolpar är i tillräckligt bra form för att återanvända, peta trä med spetsen på skruvmejsel. Om träet är mjuk vid beröring eller blir krossade i när du rör den med skruvmejsel, virket kan ruttna under ytan och du bör inte installera nya staket paneler på den. Alla befintliga tjänster bör vara rak och horisontell innan du installerar den nya staket paneler.

Instruktioner

•Ta bort de gamla panelerna från staketet inlägg med en bända bar. Ställ dem åt sidan. Ta bort alla naglar kvar i inlägg med klo slutet av en hammare.

•Använd en nivå för att se till att inlägg är fortfarande rak och plumb. Om en post inte är rak, vicka det in i rätt position, och packar smuts runt inlägget med en 2-tums 4-tums styrelsen eller en tamper. Lägga till ytterligare smuts runt inlägget, om det behövs, att fylla hålet nivån med marken.

•Placera din första staket panelen så slutet av panelen är i centrera av inlägget. Har en assistent som håller upp den andra änden av gärdsgårdsstör så kan du installera staket panelen rakt. Hammare panelen via panelen och järnväg till staket post med 18d 20 d galvaniserad spik eller skruv panelen på inlägg, med en borr.

•Sätt staket panelen på andra stången på samma sätt du kopplat först. Upprepa processen i andra änden av panelen.

•Placera nästa panel så det är an mot slutet av den första panelen. Se till att toppen och botten av staket och toppen och botten järnväg på baksidan av staketet radas upp korrekt. Spika eller skruva panelen på plats.

•Upprepa processen tills du har bifogat alla staket panelerna till din befintliga staket inlägg.

Tips & varningar

  • Har någon står bakom inlägget och hålla den på plats som du hammare att hålla inlägget blir sneda eller krokiga.
  • Fäst varje panel inlägg med minst två spikar eller skruvar på varje järnväg.
  • Placera inte skruvar eller spikar så de går igenom de gamla hålen. Skapa nya hål för att göra ditt staket säkrare.