Hur man installerar takfot tråg

Hur man installerar takfot tråg

Takfot tråg eller rännor tjäna flera syften på hus och andra byggnader. Som regn kaskader ner taket, bygger det momentum. Om det är tillåtet att hälla bort kanten av takfot, skapar vattnet ett dike längs raden under takfot. Detta inte bara skadar landskapsplanering men kan också vatten sippra under grunden och även in i en källare. Integriteten i byggnadens grund kan äventyras snabbt. Takfot tråg hjälp kan undvika dessa fallgropar. Inte alla takfot dalar är installerade på samma sätt. Följande är en metod för takfot tråg installation.

Instruktioner

•Measure längden på takfot där den första körningen av takfot tråg kommer att installeras. Dividera antalet fötter i körningen av tjugo. Takfot tråg måste vara sluttande nedåt en tum för varje tjugo fot av kör i riktning mot stupröret. Knacka på en liten spik i fascian som nära toppen av takfot som möjligt. Lämna de flesta av spiken exponeras så att en sträng kan knytas till den.

•Tie i slutet av en krita linje sträng till spiken. Flytta till den andra änden av körningen för takfot tråg. Mäta ner från den övre kanten av takfot antalet inches som du beräknade i föregående steg och markera med en penna. Sträcka på krita linje spända, och håll i slutet mot märket. Nå ut 18 inches från slutet av linjen, lyfta linjen 2 inches från takfot och låt den nafsa tillbaka. Detta skapar en mark längs takfot för dig att följa när du installerar takfot tråg.

•Ta bort krita linje från nageln och dra spik från fascian. Om du inte köpte takfot tråg med slutet redan ansluten, tryck stopp som täcker på slutet av takfot tråg som kommer att börja din kör. Se till att det fäster ordentligt på plats. Lyfta den första delen av takfot tråg upp till takfot och placera start slutet med toppen av tråget mot krita linje. Se till att toppen av tråget följer linjen längs hela segmentet tråg.

•För första takfot tråg spika genom röret närmast slutet av segmentet, och utnyttja det fascia med en hammare. Inte fullt hammare spik i. Flytta till den andra änden av segmentet, och upprepa proceduren med ytterligare en spik i det ändamålet. Fäst en koppling till det första segmentet. Lyfta det andra segmentet på plats och fäst i slutet av det i kontakten. Installera naglarna i segmentet på samma sätt som det första segmentet. Fortsätt med detta tills du är redo att installera det sista segmentet i körningen.

•Measure återstående avståndet i körningen. Skär en bit av takfot tråg med stuprör öppning till rätt längd med antingen ett par snips eller bågfil. Gör snittet på slutet mittemot stuprör öppningen. Tryck en annan slutet som täcker på slutet av takfot tråg som ligger närmast stupröret.

•Lift sista segmentet i position, fast den i kontakten, och spika det på samma sätt som man gjort i tidigare steg. Gå längs takfot tråg körningen och på alla spikarna i tätt för att säkra takfot tråg fast till takfot av byggnaden.

•Lift ett segment av stuprör röret på plats över bröstvårtan som sticker ut från takfot tråg. Självgängande skruvar och sätt dem via stuprör och takfot tråg bröstvårtan på motsatt sida av varandra. Mät avståndet till marken från den nedre änden av segmentet stuprör. Subtrahera 6 inches från denna mätning. Skär en bit av stuprör denna längd. Glida segmentet över avsmalnande slutet av segmentet stuprör redan installerat. Använd två självgängande skruvar för att fästa segmentet.

•Sätt stuprör boot i slutet av stuprör med självgängande skruvar att avleda vatten från grunden för huset. Använd två metall band jämnt fördelade längs stupröret för att säkra det till huset. Vira remmen över toppen av stupröret och infoga en skruv i varje ände som går igenom bandet och in i huset. Om stupröret inte är fortfarande helt stabil, infogar du en extra skruv genom bältet och in i centrera av stupröret.

•Använd täta till insidan av slutet skalen och lederna i takfot tråg att förhindra läckor. Installera varje ytterligare körning av takfot tråg runt huset på samma sätt. Om en körning är mer än 40 fot i längd, bör du luta takfot tråg nedåt från mitten av körningen i varje riktning med ett downspout i varje ände.

Tips & varningar

  • Har en vän hjälpa dig att göra hantering takfot tråg segmenten lättare.
  • Se alltid till att stegen skapar stabilt på marken innan klättra upp.