Hur man installerar slangar Kompressionsringar

Hur man installerar slangar Kompressionsringar

Kompressionsringar röret är populära gör-det-självare. De är lätta att använda och inte kräver lödning. Kompressionsringar används för att ansluta slangar och ventiler att göra en vatten-tät förslutning. Många verktyg kräver Kompressionsringar för att göra en anslutning. En komprimering passande består eller tre delar: en komprimering säte, komprimering mutter och ring. När du använder en klämringskoppling med PEX slangar, har kompression montering också en infoga vilka bilder inuti slangen.

Instruktioner

•För komprimering muttern över avsluta av slangen. Använd en nylon ring, som gled över PEX med den avsmalnande änden mot komprimering sätet för anslutning av PEX slangar. Mässingsbricka används med kopparrör, som är rundade och kan gå över slangen i endera riktningen. Skjut den lämpliga ringen över avsluta av slangen.

• Tryck in i slutet av PEX slangen. Detta kan kräva någon kraft. Tryck på Infoga mot något hårt och tryck. En insats som bara används med PEX Kompressionsringar.

•För slutet av slangen i komprimering säte. Skjut ringen och muttern mot komprimering sätet och dra åt muttern på komprimering sätet. Dra åt muttern halv tur, med hjälp av en skiftnyckel.

•Starta vatten på test sigill. Om kompression montering läcker, stänga av vattnet och dra lite åt klämringskoppling igen. Fortsätta det här steget tills kompression montering inte läcker.

Tips & varningar

  • Dra inte över åt en komprimering passande. Det kommer inte hålla en tätning, särskilt om du använder en klämringskoppling med PEX slangar.
  • När en komprimering passande har använts bör det inte återanvändas.
  • När en komprimering ringen används i en komprimering passande kan inte återanvändas och måste skäras av från slangen tas bort.