Hur man installerar säkerhet remsor på utomhus steg i kallt väder

Hur man installerar säkerhet remsor på utomhus steg i kallt väder

Eftersom temperaturen sjunker och fukt fyller luften, kan utomhus steg utveckla ett lager is på dem som inte är väl synlig. För att minska risken för att falla och omfattande skotta och saltning dina steg, kan du installera säkerhet remsor. Säkerhet remsor sträcker sig från skitiga dekaler som ger mer dragning till metallband med nobs som gör att isen ansluter sig lika lätt. Det är bäst att installera dessa remsor innan de behövs, kan du fortfarande få dem rätt sätt i kallt väder.

Instruktioner

•Välj den List som passar dina behov. Det finns inte-slira remsor som håller på eller metall remsor att skruva på. Om ditt geografiska område blir bara kall med lite snö, kan du förmodligen använda klistermärken, medan områden med hårda vintern snöar bör använda ett metallband.

•Tydligt trappan av snö eller skräp med en snöskyffel. Göra detta tidigt på dagen, när solen slår stegen.

•Tillåt solen för att torka stegen ordentligt. Anställa användning av ett hår hårtork eller värme pistol om du är orolig för fukt. Se bara till att sladdar är förvaras säkert och torrt.

•Measure och mark säkerhet remsa på varje steg med hjälp av en fett penna. Steget bör vara så nära kanten av trappan som möjligt och centrerad mellan sidorna, så det täcker områdena som mest klev på.

•Använd List.

Placera klistermärke på ren och torr yta. Börja med vänster märkning och långsamt dra bandet över till höger som du jämna klistermärke på. Använd Snöskyffel för att platta klistermärke, förebygga farliga veck och bubblor.

Mät och markera skruvhålen för metallband. Borra hål och tillämpa murverk ankare till konkreta åtgärder. Låg metallband på steg och justera skruvhålen. Skruva fast remsan ner, att få hål färg till metal.