Hur man installerar poolen uteplats avlopp

Pooler vid eller nära däck skapa översvämningar från massor av stänk och pool rengöring. Att ha rätt uteplatsen dränera systemet på plats håller din uteplats utan mest stående vatten och dina däck säkrare och torrare. Positionering avloppsrör nedan frost linjen är viktigt att hålla uteplatsen asfaltläggare från buckling under vintern frysning och upptining. Läs vidare avlopp för att lära dig hur man installerar poolen uteplats.

Instruktioner

•Välj en central plats för din uteplats avlopp om du har uteplatsen asfaltläggare. Om avloppet är för ett däck, plocka en plats där vattnet tycks pool oftare.

•Dig ett djupt dike från uteplatsen rinna ut i gården och bort från poolen. Kontrollera att diket är under frost linjen i ditt område. Grade diket att främja vattenflödet från faktiska avlopp omslaget.

•Inköpt tillräckligt PVC rör till förlänga diket. Överväga att köpa rör som har några öppningarna längs vägen för att sprida vattnet som rinner genom röret.

 rad diket med pea grus eller någon annan typ av grus till hjälp med dränering. Låg PVC pipe längs diket.

•Använd en armbåge som är rätt vinkel till passform under avlopp lock och säkert rinna cover. Om avloppet på ett däck, behöver du en förlängning direkt under avloppet och sedan en armbåge vid öppnandet av diket.

•Back fylla diket och täck med färska matjorden innan omläggning med gräs.

Tips & varningar

  • Borra fler hål i den sista delen av din PVC för ännu bättre diffus dränering i slutet av diket.