Hur man installerar Pool kakel

Hur man installerar Pool kakel

Oavsett om du väljer att kakla bara kanten av poolen, lägga till nyckfull mosaik varelser och mönster i botten eller sidor eller innesluta hela poolen, kan lägga kakel ge din utomhus en distinkt utseende. Kombinationer av färger, texturer och mönster begränsas bara av din fantasi; bara hitta något som inspirerar dig, samla de verktyg du behöver, och gör dig redo att sätta en liten personlighet i din familjs vid poolen erfarenhet.

Instruktioner

•Dränera vattnet ända till poolen skummaren om du installerar kakel runt insidan kant en pool med vatten i den. Markera raden vatten på den nivå du har bara tömt det till runt poolen med en fett penna. Tömma pool vattennivån ner en annan 3 inches. Om du installerar en all-kakel-pool (kakel kommer att vara på alla ytor av poolen), tank (inre av poolen) bör vara plan och jämn till med ¼ tum i 10 fot att uppfylla plattsättning specifikationer och måste du rengöra ytan på tanken.

•Använd lim på baksidan av brickan av smörar på baksidan med en smörar murslev. Dra murslev räfflad kant över kakel (vänster till höger) och sedan från överkant till nederkanten att göra räfflade linjer i limmet. För pool kakel installeras i poolen (över, på eller under vattennivån), täcker 95 procent av baksidan av kakel med limmet att minska klyftor som kan leda till mögel eller mögel. Sedan kakel lim limning styrkan för användning i vatten är olika, Använd en latex thinset murbruk avsedd för pool användning. Härdning (den tid det tar att torka och ställa in) är kritisk till hållbarheten av kakel och lim avsedd för våta användning brukar kräva en härdande tid av 28 dagar innan utsätter dem för vatten.

•Sätt kakel. För all-tile pooler, smör brickor med lim och plats. Använda kakel på finmaskigt blad kommer att göra processen snabbare och enklare, och du slipper använda kakel distanser. Att placera brickor på insidan kanten av poolen, börja på skimmer på raden penna du ritade. Om plattorna inte på finmaskigt ark (i vilket fall du kan använda avståndet redan inbyggd i placeringen av kakel i bladet mesh), använda en linjal eller nivå på nedre kanten av kakel så varje kakel placeras på samma nivå och placera en bricka utrymme mellan varje kakel. Skär kakel, om nödvändigt, med hjälp av en våt såg eller mosaik kakel skärare. Många pool ägare väljer plattor omgivna av gips; i så fall installera kakel på tanken genom att placera mosaiken på tanken, kontur design med blyerts och ge skissera ett tunt skikt av thinset. Smör på baksidan av varje mosaik och lägga den på plats. Fortsätta plattsättning tills du har kaklat hela önskat område och låta kakel limmet in för 30 minuter.

•Ta bort kakel distanserna om du använt dem. Gälla en liten del av kakel injekteringsbruk i taget, driver injekteringsbruk i lederna en startplåt injekteringsbruk.

•Scrub överskott injekteringsbruk av varje avsnitt med ½ tsk flytande diskmedel tillämpas en skrubber som doppas i en hink med vatten. En andra person bör följa bakom dig att göra detta som du ansöka injekteringsbruk.

•Torka ner ytan med rent vatten och svamp för att ta bort injekteringsbruk rester. Att bota för 28 dagar.

•Installera pool coping (övre kanten som hänger över toppen av poolen). Lämna en ½-tums-wide rörelse gemensamma coping brickor och pooldäcket att förhindra skador på däck eller klara stenar. Fyll den rörelse gemensamt med tvåkomponents uretan (ett ämne som torkar in i en tuff, höghållfasta gummi membran). Försegla coping brickor med en impregnator (en tung sten, kakel och injekteringsbruk sealer).

•Plaster (med en damp-cured gips) runt plattorna om du använder en kombination av kakel och gips. Ren gips bort kakel med en fuktig svamp och använda en murslev att skärpa och jämna ytan av gips. Fylla poolen direkt efter troweling för att bota gips.

Tips & varningar

  • Keramiska plattor är de mest tåliga för användning i pooler i Spa. Det finns natursten plattor som kan användas på pooler, men de måste vara robust nog att hålla rengöring, kemikalier och regelbundna Poolunderhåll.
  • Om plattor är glasyren porslinet, se till glasyren är starka nog att motstå rengöring, kemikalier och regelbundna Poolunderhåll. Klass I eller klass II glaserat porslin plattor inte rekommenderas.
  • Varmvalsade grip edge plattor är det säkraste och bästa valet för poolens coping.
  • Om du väljer glas eller metall plattor, obestruket, ansikte-monterade glas mosaik är ett bättre val och rostfri metall plattor som fungerar bäst.
  • Grouter bör endast 6 fot eller mindre framför skurborsten så injekteringsbruk inte härda.
  • Alltid bära säkerhet glasögon när du klipper kakel.