Hur man installerar nya kökslådor

Kökslådor försköna ett hem. Skåpen håller många objekt som människor behöver omedelbar tillgång till. Lådorna kan också avgöra kvaliteten på utseende i köket. De kan färgas, målade eller omfattas av ett naturligt material. Installera några nya köket lådor kan uppnås i en helg.

Instruktioner

Installera nya kökslådor

•Measure höjd skåp låda ram. Dela upp mätningen i hälften. Markera en linje halvvägs upp till vänster och höger. Använd ett vattenpass så gör en linje hela vägen ner på insidan av skåpet ramen. Var noga med att raden är nivå. Gör detta för både vänster och höger sida.

•Sätt den skjutbara järnvägen för till vänster på raden inuti skåp ramen. Se till att du kan se linje genom alla skruvhålen. Borra ett pilot hål med en liten borr. Fäst den skjutbara järnvägen genom att skruva alla skruvarna i pilot hål. Upprepa detta steg för både vänster och höger sida.

•Measure längden på rutan som är kopplad till skåp ram. Dela upp mätningen i hälften. Markera en plats på den på mätning av rutan skåp med en blyertspenna. Mäta höjden på rutan låda. Placera måttbandet på platsen du märkt för centrera av längden på rutan. Markera en linje skär längd linjen för höjd mätning.

•Ø en liten pilot hål och placera hjulet över hålet. Skruva fast skruven i sidan av rutan där den pilot hål ligger och på baksidan av ratten. Dra åt ner med Phillips skruvmejsel. Gör detta för båda sidor av rutan.

•Sätt skåpet lådan till det utrymme som är avsett för det. Lyft upp på lådan och justera hjulen med framsidan av den skjutbara skenor. Låt det i de glidande räls och skjut in lådan.