Hur man installerar nya hink Pins 1998 John Deere grävskopa

Den 1998 John Deere grävmaskinen används för att gräva diken, diken och allt annat som kräver användning av grävmaskinen och grävskopa bilagor. John Deere grävmaskinen har en främre hink bifogad fil som används för att göra allt för att gräva. Skopan är säkrad till bommen av två stift. Över tiden, kommer att stiften bära ner från överdriven användning eller brist på fett. När stiften slits ner, hinken har slack i den. Byt ut stiften så snart som möjligt när stiften börja Visa slack mellan pin hålen och stiften.

Instruktioner

•Inspect topp och botten stift som håller skopan till lift bommen att se om stiften är säkrade på plats av en bult och en mutter. I så fall bort bult och mutter från slutet av pin husen med en skiftnyckel och en fast nyckel som en back-up.

•Lägre hinken tills det är ca 2 till 3 fot från marken. Flytta skopan vänsterspaken glädje inne i hytten och tillbaka att skaka hinken. Skaka av skopan kommer att lossa stiften inuti hinken pin hålen.

•Dra botten stiftet ur botten hålet med händerna. Botten stiftet kommer att PIN-koden som är närmast till botten av hinken. PIN-koden ska vara lös nog att dra ut med händerna. Om inte, Använd en center punch och en handhållen slägga att peka på botten stiftet ur hålet. Låg längst ner PIN-koden på sidan.

•Sätt in en 12-tums stål stång i botten pin hålet att säkra hinken när du tar bort översta pinnen. När stål staven är på plats i botten hålet, dra översta pinnen ur översta hålet med händerna. Om PIN-koden är tight, använda slägga och center punch att ta bort PIN-koden. När den övre stiftet kommer ur det översta hålet, kommer att skopan svänga framåt.

•Lägre skopan helt till marken och ta bort 12-tums staven från botten pin hålet. Om stången är i en binda, manövrera hinken upp eller ner tills stången är lös nog att ta bort från pin hålet. Dra stållist ut och placera den på sidan.

•Maneuver bommen tills båda pin hål matchas med hål på toppen av skopan. Flytta upp och ner som behövs för att linje hålen upp bommen. Skjut de nya stiften i de övre och nedre hålen med händerna. Säkra stiften till pin hål genom att bultar och skruvar till varje pin hole bostäder.

•Dra pin bostäder bultar och muttrar med skiftnyckeln och fast nyckel. Ta upp hinken upp tills det är ca 3 fot från marken. Inspektera stiften för att säkerställa att de installeras helt genom pin hålen och hink hålen.

Tips & varningar

  • 12-tums stål staven kan vara någon typ av spö så länge den är gjord av stål och det är 12 inches lång.
  • Stå vid sidan av hinken när du tar bort stiften så att skopan inte slår du när det svänger fram.