Hur man installerar nya fönster i betongblock

Installera windows i ett betongblock öppning presenterar en liten utmaning. Det primära problemet är att det är svårt att förankra fönstret till blocket. Med lite förtänksamhet och beredning, dock kan du förenkla processen. Vissa grundläggande Snickeri färdigheter och de rätta verktygen är allt som krävs för att göra en kvalitet jobb.

Instruktioner

•Om du ersätter windows, måste du ta bort det gamla fönstret genom att skära runt den med en elektrisk såg. Det bör finnas en buck ram på plats, men enligt anvisningarna i steg 2 om du behov till skapa en.

•Använd ett måttband att bestämma längden på botten av öppningen. Skär en 2 x 4 och förankra det med skruvar eller ankare med konkreta block. Upprepa dessa steg för att bilda en 2 x 4 ram i öppningen. Detta kallas en buck. Använda shims och en nivå för att göra pengarna så kvadratisk som möjligt.

•Sätt i det nya fönstret i buck. Shims kan användas för att justera fönstret om pengarna är inte exakt kvadratisk. .

•Skruva genom vinyl ramen i fönstret för att säkra ramen till buck. Var noga med att skruva genom shims, om de används, så att de inte kommer att kunna glida ur läge.

•Använd remsor av batt isolering att fylla eventuella luckor runt fönster och buck. Interior trim eller gips kommer att täcka insidan och dölja filmrutan isolering och buck.

Tips & varningar

  • Var noga med att beräkna storleken på buck ram när du köper windows. Wood buck är den rekommenderade metoden för installation i block hem. Den tjänar också till att underlätta interiör och exteriör trim installation.