Hur man installerar metall blinkande för fönster putsning

Om du vill spara dig en massa krångel och pengar som uppstår när du måste måla windows, är det dags att installera metall blinkande för fönster putsning. Metall blinkande är enkel att installera när metallen är böjda och redo för ramen. Det är en fråga om bra mätningar och raka snitt.

Instruktioner

•Använd aluminium remsor som du redan böjd för fönster trim. Metall blinkande för fönster putsning måste ha två böjar i den. En böj är för sidan av fönstret som vetter mot passiv och en böj på varje sida så att metallen täcker den hela träram som visar.

•Measure på utsidan av fönstret. Eftersom de övre hörnen 45-graders vinkel, är insidan kortare än utsidan. Alltid mäta för största sida och skär tillbaka om det behövs. Tryck ned något på botten tröskeln när du mäter sidorna. Kom ihåg, Mät två gånger och klipp en gång.

•Kapa remsan av aluminium metall blinkande fönster putsning längd. Nu inspektera bildrutan i fönstret för indrag och vinklar. Övre inre styrelsens ram möter det översta ombord på en 45-graders vinkel. Sätt belägga med metall blinkande upp mot sidan styrelsen och klipp metall på insidan vid den punkt att överkant och sida styrelser träffas.

•Draw en linje med en rak kant från nedre pekar där du klippt till toppen av trim och använda metall snips för att skära på linjen. Detta ger den översta metallen trim i lämplig vinkel på toppen.

•Kontrollera nedre tröskeln. Fönstret putsning vanligtvis har ett utklipp där tröskeln möter sidan styrelsen. Ta måtten och skär som från metall blinkande.

•Rengör bort all smuts och skräp från den befintliga fönsterbräda. Ren i sprickor också. Passa den metall blinkande till fönster putsning. Det bör tätt upp fint. Om du är nöjd med passformen, använda två eller tre 1 1/4-tum aluminium klippa nageln i lämplig färg att fästa blinkande.

•Följ stegen för alla sidor och när gjort, täta i hörnen och sömmar av metall blinkande.