Hur man installerar marken fel krets avbrott kärl

Hur man installerar marken fel krets avbrott kärl

Marken är fel krets avbrott (GFCI) ett obligatoriskt krav för nationella elektriska kod (NEC). Installera en GFCI CB (strömbrytare) för att skydda avgreningskretsen är det enklaste sättet att ge detta skydd, men detta alternativ är inte tillgängligt i bostäder som har Edison-bas säkringar som deras gren krets skydd. I det här fallet är GFCI kärlet bästa vägen att gå.

Instruktioner

•Vrid av CB eller ta bort säkringen kontrollera kretsen där du vill installera GFCI kärlet. Kontrollera att kretsen är säkert att arbeta med, med beröringsfri Spänningsprovare. Ta bort täckplåten kärl och två skruvar säkra enheten bandet till rutan. Dra kärlet från rutan och koppla från ledarna.

•Carefully separata alla kablar och inspektera dem för skadad isolering. Placera ledarna så att ingen touch rutan metall enhet. Aktiverar CB tillbaka eller byta ut säkringen för en stund och med beröringsfri testaren för att fastställa vilken uppsättning ledare är att få makt på rutan. Försiktigt tag dessa ledare med bitar av elektrisk tejp och sedan inaktivera CB eller ta bort säkringen.

• Använd 6-tums pigtail leder till skarva svart "heta" trådarna och de vita "neutral" kablarna mata nedströms kärl tillsammans. Du kommer att behöva använda pigtail skarvar om mer än en uppsättning ledningar lämnar rutan. "Nedströms" avser varje kärl på samma gren krets bortom den punkt där du installerar GFCI kärlet.

• Anslut den svarta "heta" kabeln och den vita "neutral" ledare att få ström till enheten rutan till GFCI kärl skruvarna märkta "Linje." Anslut den svarta sladden till mässing-färgade skruven och den vita kabeln på silver-färgad skruven. Anslut trådarna utfodring nedströms kärl på skruven märkt "Ladda", använder samma färgschema. Anslut kala koppar grundstötning ledare pigtail till svart åttakantig skruven. Dubbelkolla dina anslutningar och Linda enheten med eltejp.

•Carefully driva GFCI kärlet i rutan och säkra med de två skruvarna. Beroende på vilken typ av enhet box du arbetar med och hur den är installerad, kan du behöva förkorta skruvarna. Installera nya täckplåten.

•Vrid på CB eller ersätt säkringen. Koppla in GFCI kärl testaren. Om lamporna inte lyser upp som indikerar att strömmen är tillgängliga, trycker du på Reset-knappen på enheten. Tryck på knappen "Test" på testaren och knappen "Återställ" bör poppa ut i "utlöst" läge. Tryck på "Reset" knappen att återställa makt till kärlet. Använda GFCI kärl testare på alla efterföljande kärl för att se till att de är korrekt anslutna och fungerar som GFCI skyddade kärl.