Hur man installerar lätt tegel faner

När en vägg ser tråkigt och du verkligen vill ändra utseende, kan tegel eller sten ge din vägg en spännande, trendiga utseende. Det finns ett antal olika typer av lätta tegel faner. Du kan avgöra vilken typ av fanér att använda genom att titta på ytan där fanér kommer att placeras. Denna installation kan vara en bra helg projekt.

Instruktioner

•Kontrollera villkora av ytan med en färg test. Sticka på en bit maskeringstejp och dra bort det för att se om färgen fäster på ytan av bandet.

•Discover mängden fukt som samlar på väggen genom att tejpa en bit plast över ett område. Om det finns en ansamling av fukt efter 24 timmar, då kommer ni att tillämpa en ny bas, till exempel ett metall rutnät eller sheetrock, som ska tillämpas tegel faner.

•Rengör den ytan väl. Se till att all lös smuts och damm avlägsnas och att ytan är torr innan du tillämpar den sten eller tegel.

•Använd limmet jämnt börjar högst upp på väggen. Du kan fylla i ett område som är om två-fötter av fyra-fötter utan att oroa om det torkar för snabbt. Du vill att det ska känns klibbig.

•Köra en linje för att ge dig en nivåfält som att lägga tegelstenar. Börjar längst upp, tryck tegelstenar på ytan, med linjen som en guide. Lämna ca 3/8 tum mellan varje tegelsten. Fyll med murbruk som ser filler att ge en naturlig tegel utseende.

•Använd en liten borste eller toppen av en fogtätning rör för att fylla i områdena mellan tegel med murbruk eller en mortel-liknande täta. Var noga med att torka bort eventuella murbruk som har spridit sig på tegel ytan innan det torkar.

•Yta hela väggen med en sealer. Använda en högblank eller avmarkera sealer, beroende på utseende du vill uppnå och hur smutsig väggen kommer att bli. En högre och tuffare sealer gör det lättare att rengöra väggar i högtrafikerade områden.