Hur man installerar lågspänning Yard Lights

Lägga till låg spänning lampor till din gård och trädgård är ett snabbt, enkelt och billigt sätt att lägga skönhet till ditt hem. Låg spänning lampor kan också ge ett mått på säkerheten i ditt hem genom belysning upp vägar och trappor för personer som anländer på natten. En betydande fördel med låg spänning lampor är att de är säkra för en husägare att installera. Eftersom de är drivs av en låg spänning transformator, finns det ingen anledning att oroa sig för att bli chockad av hushåll ström. Här är hur man installerar låg spänning lampor runt ditt hem.

Instruktioner

•Decide där du vill att ditt ljus ska placeras. Det är en bra idé att göra ett diagram över din gård eller gångväg och mark på den där du vill placera dina lampor. Tänk på att låg spänning lampor inte kasta så mycket ljus som vanliga ljus (de är i allmänhet 7 Watt vardera), så du vill leta upp dina lampor 8 till 10 fötter isär.

•Measure avståndet från din yttre strömkälla, kör i en kontinuerlig sträng till var och en av dina lampor. Lägga till cirka 10 procent på avståndet till se till att du kan lämna vissa slack wire på varje ljus plats.

•Bestäm storleken på lågspänning belysning kit måste du köpa genom att lägga ihop strömkraven för varje ljus. Till exempel, om du har 10 lampor och varje kräver 7 Watt, måste en låg spänning transformator som kan ge minst 70 watt. Det är oftast en bra idé att oversize du transformator lite om du vill lägga till mer ljus senare.

•Lay ut din låg spänning tråd genom att köra den från strömkällan längs rutten du planerat. Installera alla dina lampor efter tillverkarens instruktioner. De flesta lampor har två kablarna kommer ut från dem, alla med en kraftig metall flik för att genomborra ytterhöljet av låg spänning kabeln. Helt enkelt bifoga en flik på varje sida av kabeln genom att klämma fast dem på kabeln.

• Efter installerande alla lampor, gå tillbaka till power source slutet där du vill installera låg spänning transformator. Separata lågspänning kabeln i två trådar och band ca ½ tum av hölje av varje tråd.

•Sätt kablarna till de två klipp på transformator och plug transformatorn till din strömkälla. Ditt ljus ska komma på. Om en eller två inte, kontrollera klippen har fästs stadigt nog att faktiskt pierca skyddande höljet på kabeln låg spänning och att fungerar lampan.

•Hide din lågspänning kabel med hjälp av din spade att gräva ett grunt 2 - till 3-tums dike eller göra en slot i gräset att lägga kabeln i.

•Ställ in timern på transformatorn så din nya lågspänning gård lampor kommer på vid lämpligt tillfälle, och du är klar.

Tips & varningar

  • Det kan vara svårt att se låg spänning lampor i starkt solljus; Det är lättare att kontrollera att de arbetar på twilight.
  • Det är en bra idé att köpa vissa ersättning lampor på samma gång du köpa ditt ljus kit, så att du kan vara säker på att du får rätt glödlampa. (Glödlampor är inte standard och inte alla lampor passar alla system.)