Hur man installerar lagring skjul golv

Ditt garage är alldeles för rörigt och bilen har förpassats till uppfarten. Du behöver ett skjul. En 8-fot-av-6-fots återvunnen plast lagring skjul som passar dina behov och ditt samvete, men ställer in det på en betong eller trä stiftelse besegrar din miljövänliga avsikt. Golv av återvunnen plast galler är långvariga, lätta och enkla att installera. Det finns ingen anledning att gräva eller ram utgrävningen, och du kan slutföra din lagring skjul golv i en enda eftermiddag.

Instruktioner

Beredning

•Kontrollera med lokala zonindelning kontoret för att avgöra vilket tillstånd som krävs och om det finns någon gällande begränsningar innan du börjar installera din lagring skjul.

•Bestäm där du placera din skjul och mäta området. Markera varje hörn med en träpåle. Utnyttja varje spel en spik med hammaren. Linda snöret runt naglarna, arbetar hörn till hörn i 90 graders vinkel, att markera utanför området.

•Tydligt området med rake och hacka; se till att området är fast och jämn. Nivå höga platser och fylla låg de med trädgård spaden.

Installation

•Täcka området rensas med ett lager eller två av landskapet tyg att bromsa tillväxten i växten genom din lagring skjul golvet. Detta också minimerar fukt ackumulering och hjälper till att skydda dina tillhörigheter från skador.

•Kapa plast gallren för att passa, använder handsåg. Rutnäten interlock för enkel montering; helt enkelt placera dem att passa.

•Fyll i plast rutnäten med ärt storlek grus och ditt golv är komplett. Sopa bort eventuella överskott grus och du är redo att placera din lagring skjul.

Tips & varningar

  • Underlåtenhet att få krävs tillstånd och avvikelser från din lokala zonindelning office kan leda till dyra böter.