Hur man installerar krympfilm på fönster med persienner

Hur man installerar krympfilm på fönster med persienner

Persienner vackert ger avskildhet, skuggar ett hem från hård solljus och hjälpa avvärja kalla vintervindarna. Dock i de hårdaste vinterförhållanden, mörkarna är inte alltid tillräckligt att hålla varmt luften i och den kalla luften ut. Detta utgör ett dilemma för villaägare som vill isolera deras windows samtidigt hålla sina mörkar intakt. Det finns en lösning att låta dig komfort och energibesparing fördelarna med krympplast plast utan att ta bort dina mörkar.

Instruktioner

•Skapa en blandning av en fjärdedel kopp ammoniak och 3 koppar varmt vatten i en plast sprayflaska. Skaka flaskan kraftigt för att införliva den ammoniak och vatten.

•Spray fönstret, fönsterbrädan och trim med ammoniak blandningen. Torka bort med en pappershandduk blandningen. Tillåta fönster, fönsterbrädor och trim för att torka helt innan du fortsätter.

•Kapa fyra bitar av dubbelhäftande tejp att passa fyra sidor av fönstret. Fäst tejpen längs ytterkanterna av fönstret trim och fönsterbräda.

•Stäng mörkarna och ta bort staven enligt den blinda instruktioner. Ta bort den skyddande hölje från den dubbelhäftande tejpen och centrera plastfolie mot fönstret. Tryck på kanterna på bladet att anbringa till bandet.

•Köra hårtork längs kanterna och hela ytan av plastfolie att krympa. Fortsätta att köra torktumlaren över plasten tills det är tätt. Skär bort överflödigt filmen från runt fönstret med en mattkniv.

•Locate plast staven krok överst på mörkarna. Tejpa en kvadrat runt kroken med klar plast tejp. Bandet ger ett extra lager av skydd för att förhindra plast film från rippning.

•Kapa ett hål inuti omkretsen av torget med en vass mattkniv. Greppa en blind sladden med fingrarna och dra försiktigt ut bakom plastfilmen. Återanslut staven. Detta kan du använda mörkarna utan att skada plasten.

Tips & varningar

  • Greppa en blind sladden med en tång eller ansluta den med en metall klädhängare om fingrarna brukar passa genom hålet.