Hur man installerar konstgräs för sällskapsdjur

Hur man installerar konstgräs för sällskapsdjur

Husdjur kan vara en del av din familj, kan de vrak förödelse på din gräsmatta. Djurs urin och avföring kan bränna delikat gräs och husdjur kommer ofta gräva kratrar i din trädgård av tristess. Ett antal husägare vänder till konstgräs som en stabil och visuellt tilltalande alternativ till naturligt gräs. Du installerar konstgräs kan ditt husdjur att njuta av din trädgård utan att förstöra ditt landskap.

Instruktioner

•Ta bort befintliga gräset. Klippa gräsmattan i små bitar med en sod fräs och lyfta ut dem med en spade.

•Dig ute toppen 4 inches av jord, att ta bort några stora stenar och rötter. Rulla exponerade marken med en jord compacter att jämna ut smuts och ger ett stabilt underlag för din hemmaplan.

•Lägg till 1 tum av ren sand till botten av hålet och top sanden med 2 inches av filler rock. Sand och sten kan pet urin och vatten rinna ner i marken, att förhindra pölar under torv.

•Unroll konstgräs över rock basen, om remsorna sida vid sida att täcka hela ytan av den nya gräsmattan. Konstgräs har ett korn till det, så justera remsor så säden alla går i samma riktning. Detta försäkrar att gräset ligger jämnt, vilket gör det svårare för ditt husdjur att dra och tugga på. Klipp bort överflödigt gräs med en vass kniv.

•Använd ett tunt lager lim till kanten av först grass strip och tryck på kanten av andra remsan över limmet. Upprepa proceduren med de resterande remsorna och låt limmet att torka över natten.

•Spread ett lager av gummi turf utfyllnad över gräset och rulla den med jord mer kompakt. Turf utfyllnad lägger sig i de små luckorna och sprickor i remsor att replikera Studsen av naturligt gräs. Sopa upp överskott utfyllnad med en kvast och kasta.

Tips & varningar

  • PET urin filtrerar ned genom torv och i marken. Skopa upp fast avfall precis som du skulle på en naturlig gräsmatta. Tvätta torv en gång i veckan med en pet-specifika renare att minimera lukt.