Hur man installerar konkreta gatstenar runt en Pool

Installera en pool hemma är en spännande upplevelse, öppna upp en ny värld av möjligheter för rekreation och avkoppling för hela familjen. När poolen är installerat, måste du bestämma hur man kan inreda det omgivande området, och är ett populärt val för villaägare utläggare stenar. Dessa dekorativa bitar finns i en mängd olika färger och stilar, så att du kan anpassa utseende och fortfarande ger en säker, stabil gå området runt poolen.

Instruktioner

•Excavate området i som du tänker installera marksten till ett djup av minst 4 inches. Det kan hjälpa för att spåra ut mönstret för din gatsten med rep eller en slang så du vet var att stoppa din utgrävning. Gräva lite djupare om det behövs tills jorden visas ljusare i färgen än den som du har tagit bort; Detta innebär att du har drabbats mer solid alv.

•Tamp ner i jorden med en hand tamper eller plattan komprimator. Både verktyg finns tillgängliga för hyra eller inköp från maskinvara och hem förbättring butiker. Stampande kommer att se till att marken är helt plan och stabil.

 rad utgrävda området med separation tyg, kallas även landskap tyg eller tyg. Tyget hjälper hindra grundmaterial från skiftande och stoppa alla ogräs eller gräs från uppväxten i din marksten. Tyget kommer också stöd i dränering av vatten från poolen eller från regn, samtidigt hålla jorden stabil.

•Spread en 2-tums lager av uteplatsen asfaltläggare bas, krossad sten eller tillverkaren rekommenderas asfaltläggare bas in i utgrävda området. Datortillverkaren kan kräva en viss typ av bas, så följ instruktionerna noggrant.

•Kompakt asfaltläggare bas vid behov. Om du använder murbruk eller cement, inte kompakt området, eftersom detta kommer bara att skapa en bas. Dock platt fasta baser som grus, krossad sten eller asfaltläggare grundmaterial måste komprimeras för att göra ytan helt.

•Starta om marksten i det vänstra övre hörnet av din installation område. Ange stenarna så kraftigt mot varandra som du kan. När du lägger två stenar, använda en nivå för att se till att ytan är helt platt. Använd en gummiklubba för att knacka varje sten kraftigt på plats tills det är nivå.

•Ställ in alla dina stenar, arbetar från vänster till höger över din installation område. Om nödvändigt, minska din marksten med en frimureriet såg eller diamant klinga blöta såg. Lägga alla fulla och skär marksten till ditt mönster är komplett.

•Pour leveling sand över marksten och använda en push kvast för att tvinga sanden in i fogarna mellan marksten. Fylla alla luckorna och sopa bort överflödigt och fukta lätt sanden för att hjälpa den att bosätta sig på plats.

Tips & varningar

  • Pool marksten måste behandlas med en stabiliserande sealer, som hindrar sand och andra partiklar från tvätt av marksten och i poolen. Sealer gör dem också halksäker. Vissa gatsten kan komma förbehandlade, medan andra kommer att kräva dig att avsluta dem efter installationen. Kontakta datortillverkaren för information.
  • Det kan hjälpa för att lägga ut din marksten innan du börjar så att du få en känsla för mönster och kan göra några justeringar som behövs.
  • Vissa gatstenar behandlas för användning särskilt nära en saltvattenspool. Ska du använda salt-specifika läggare om du har saltvatten pooler, som saltet kommer att bära ner andra typer av marksten.