Hur man installerar kök sjunker kranar

Det tar inte en rörmokare att installera handfat Köksblandare. Tillverkare får en mycket bättre vinst försäljning till återförsäljare än VVS leverantörer, så de har gjort det en användarvänlig process. Det finns ingen svetsning eller lödning kopparrör inblandade. Järnhandeln sälja diskbänk blandare för allt från 40 till 400 dollar. Handla en och inte vara rädd för att installera det själv.

Instruktioner

Hur man installerar diskbänkar Köksblandare

•Rengör och förbereda området. Tomma skåpet under diskbänken. Ren runt de tre hålen på baksidan slutet av diskbänken. Ren trådarna i anslutningarna på vattenförsörjningen ventiler under diskbänken.

•Fäst den sprutan slang. Linda VVS tejp runt trådarna i spruta slanganslutning och trådar av vattenförsörjning rör under kranen. Linda tejpen medurs tre gånger. Dra mot såret trådarna tills tejpen fäster. Anslut sprutan slangen muttern så kraftigt som möjligt för hand, sedan dra åt med en skiftnyckel. Lämna sprutan sig bort för nu.

•Placera kranen. Lägga nya gummipackningen på området kring de tre hål, om sådan finns. Mata den lösa änden av sprutan slangen genom mitthålet. Om inte en gummipackning, sedan fälg kranen bas med silikon sealer. Införa kranen över hålen.

•Säker fästen. Anslut de plast nötterna, eller mössor och sexkantmuttrar, bultarna under diskbänken. Dessa bultar sticker genom två utanför hål. Sexkantmuttrar behöver skärpas mot mössor med en skiftnyckel. Om du har plast en – bit nötter, går den breda änden upp. Använd inte verktyg att dra åt plast monteringsmuttrarna. Vrid fenorna fast tight för hand.

•Anslut den knoppar eller spakar. Placera knoppar eller spakar för att aktivera vattnet på plats, om din kran har dem. Dessa är säkrade med Phillips skruv. Försiktigt dra åt skruvar tills de är bara ombonad. Sätta H till vänster och C till höger.

•Anslut nya vattnet matarledningar. Vinden VVS tejpen medurs runt kontakten trådarna på vattenförsörjningen ventiler. Twist vattenförsörjning linjer på för hand och sedan dra åt dem med justerbar tång. Säkra nötter på annan avslutar av linjer att vatten leverera rören under kranen. Om varmt och kallt ventilerna inte märks, bara att ansluta en linje för att räkna ut det genom trial and error.

•Flush linjer. Ta bort pip cap och skärmen från din nya blandare. Lämna sprutan bort, men dra den öppna änden av sprutan slangen genom hålet för sprutan. Placera slangen i vasken. Aktivera alla kran knoppar eller spakar ända. Slå sedan på vattenförsörjningen ventiler. Tillåt vatten att köra i minst 20 sekunder att ta bort eventuellt skräp.

•Sätt spruta och pipen cap. Ersätta pipen cap och skärmen på tapp. Linda VVS tejp runt spruta trådarna och ansluta säkert spruta slang muttern. Nu slå på vattnet och kontrollera alla anslutningar för att vara säker på att det inte finns några läckor. Kan du använda din nya diskbänk blandare i många år framöver.