Hur man installerar kedjelänk fäktning på en kulle

Kedjelänk staket kan vara knepigt att installera på en kulle. Bandet mellan stolparna var allmänt utformad för en plan yta och skapar udda vinklar i ändarna när restes på en graderad sluttning. Hemligheten ligger i att göra en bias cut i slutet av inlägget, som ger kedjelänk en ens utseende.

Instruktioner

•Measure placering av dina inlägg. Kedjelänk fäktning inlägg bör inte mer än 10 fot ifrån varandra, och om du tänker sätta träribbor eller liknande material mellan dem, bör de inte mer än 6 till 8 fot isär. Placera en träpåle på varje plats för dina inlägg.

•Dig hål att plantera ditt staket inlägg i fläckarna präglas av insatserna. De bör vara minst två och en halv fot djup, men uppgifter varierar beroende på vilken typ av jord inblandad. Hålen ska alltid vara under frost linjen i din del av världen oavsett.

•Plant dina inlägg, se till att de håller sig ur marken på samma höjd. Åtgärd inlägg på kullen noggrant: de bör vara på en identisk höjd mätt från en rät vinkel till marken snarare än postens faktiska höjd. Annars blir de för korta.

• Fyll hålen med smuts och klappar dem ner, kontrollera varje gång för att säkerställa att post höjden är korrekt.

•Placera spänning band på slutet inlägg. Du bör använda ett antal spänning band lika med höjden av inlägg i fötter, minus 1. Till exempel, bör ett 5-fot lång inlägg ha 4 spänning band på plats.

•Placera terminal mössor på slutet inlägg.

•Anslut linje post toppar på raden inlägg och sedan bifoga line rälsen, en efter en, mellan inlägg. Detta kanske inte är möjligt med vissa typer av kedja länk staket, i vilket fall kan du behöva hoppa över detta steg och installera bandet direkt.

•Unroll kedja länk sadelgjord och lägga den på marken bredvid inlägg. Inkludera lite extra material på varje ände (det kan skäras bort när du gör bias cut).

•Walk längs med sadelgjord, höjer det upp och kopplar den till varje inlägg som du går. Starta med terminal post längst upp eller längst ned i backen och dra bandet spända mellan stolparna innan säkra den med staket band.

•Se bias nedskärningar i bandet på toppen och botten av backen. När du drar staketet spända, märker du att det kommer att utöka tidigare terminalen inlägg i en vinkel. Infoga fältet spänning genom bandet på en vinkel parallell till inlägget. Skär diamanter i tyget direkt längs inlägget. Det kan för en jämn mellanrum att göra staketet ser trevligt. Klipp inte varje tråd: du måste se till att de kan fortfarande hållas ordentligt på terminal inlägg. En enkel ekvation för att avgöra var att skära är att helt enkelt räkna antalet väver att gå förbi posten och antalet vertikala diamanter i bandet. Dividera antalet diamanter med antalet vävar. Det är antalet sladdar som måste skäras.

Tips & varningar

  • Om din kedja länkar stängsel innehåller vågräta områden samt en kulle, det lönar sig att installera dessa områden först. Försöker utföra en bias cut med sadelgjord längre än nödvändigt gör saker mycket komplicerat. Behandla den sluttande stängsel som ett separat, autonoma konstruktion när du installerar den. När du gör en bias cut, är det bäst att gå försiktigt tills du har viss erfarenhet på det. Kolla sadelgjord för stress punkter längs Montageskena som du skär, och alltid göra din nedskärningar i mitten av kabeln mellan vinklarna.