Hur man installerar House ledningar

Hur man installerar House ledningar

Kretsbrytaren panelen är gränssnittet mellan elnätet och ditt hus ledningar. Panelerna innehåller tre buss barer: en mässing för den varma leder från serviceföretag, ett silver en för neutralledare och en marken buss som är ansluten till jorden. Krets ledningar är ansluten till panel med brytare, som är som återanvändbara säkringar. När krets ledningar körs i hela utformningen av huset till lokaler för alla krets komponenter, kan de vara ansluten till panelen och märkt.

Instruktioner

•Ta driva företaget och be dem att slå av strömmen till ditt hus. Sedan installera en ny breaker låda och fäst power company leder till buss barer. Tillmäta mässing baren och vita bly (neutral) till silver bar röda eller svarta ledningen (varmt). Pundet en jordstaven minst 8 fot i jorden och koppla den till marken buss med 10-gauge jordledning. Storlek på panelen efter elektriska behov; de flesta hus använder en 200 amp panelen.

•Köra sladdar genom förborrade hål i utformningen från circuit komponenter tillbaka till panelen. Se till att dessa hål är minst en tum från framsidan av dubbar att förhindra piercing tråd med eller skruvar. Passera trådarna genom väggreglar och hål i toppen och botten pläterar av väggar. När du kör tråd längs golvet reglar och taket takbjälkar ansikten, häfta det med tråd klammer.

•Sätt en El-boxen till en stud vid för varje krets komponent, t ex ett utlopp, en växel eller ett ljus. Foder tråd genom baksidan av rutan och lämna dig själv ca 8 inches av tråd på varje plats att göra anslutningar. Om du måste gå med sladdar överallt förutom inuti en redan befintlig elektrisk box, spika en kopplingsdosa på den platsen så att elektrisk anslutning inte kommer att vänster exponeras.

• Använd en skruvmejsel för att slå ut hål för kablar i panelen service och bifoga en tråd klämma till varje hål. Mata trådarna genom klämmorna, ge dig själv gott om slack att knyta kontakter och dra åt klämmorna med en skruvmejsel. Du kan mata mer än en tråd genom varje klämma.

•Anslut varje krets till panelen genom att ta bort mantlar från kabeln med en mattkniv och separera kablarna. Ta bort 1/2 tum av isolering från varje belagda tråd med en wire splicer, och sedan infoga den vita kabeln i en lug på silver buss och bare tråd till en lug på marken buss och dra åt klackarna med en skruvmejsel. Sätt i slutet av den svarta kabeln i uttaget av en strömbrytare och dra åt skruven, sedan fast brytaren i en ledig kortplats på panelen, där det kommer att kontakta den varm bussen.

•Anslut 220-volts kretsar till en två-gänget strömbrytare. Koppla den svarta kabeln till en av brytare och den röda sladden till den andra. Sedan fast brytaren i position.

•Identify alla kretsar som du koppla in en brytare och märka dem tydligt på framsidan av panelen. Du kommer vara glad att du gjorde detta när du måste göra elektriska reparationer.

Tips & varningar

  • Gör ett diagram över ditt hus kretsar och få den kontrollerad av en licensierad elektriker, som kommer att kunna identifiera eventuella risker eller kod kränkningar. Du måste också ha din panel inspekteras innan driver företaget kommer att slå på El igen.
  • Storlek din elektrisk tråd och brytare så att de kan hantera krets belastningen. Använd 12-gauge tråd för 20 amp effektbrytare och 10-gauge tråd för 30 amp brytare (vanligen används i 220V kretsar).
  • När till panelen är påslaget, aldrig röra mässing buss bar. Det är strömförande även när viktigaste effektbrytaren är avstängd.