Hur man installerar hjul hjul

Hur man installerar hjul hjul

Caster hjulen är små hjul kopplad till många olika typer av hushålls- och industriavfall objekt att tillåta rörlighet och enkel transport. Du ser dem ofta på bord och kontorsstolar, men de används också på industriella vagnar som bär en hel del vikt. Caster hjul är till stor hjälp i alla hem eller kontor, och att veta hur man installerar dem kan lägga till dina kunskaper om hem förbättring.

Instruktioner

•Look på objektet som du vill installera caster och bestäm om du vill att det ska flytta framåt och bakåt (med en styv hjul), eller i någon riktning (med ett vridbart hjul). Välj de ställen där du vill installera hjul och räkna antalet hjul behövs. Installation ställen måste ha en plan yta och måste ha tillräcklig yta som håller hjulet topplattan. Överväga vikten på det objekt som kommer att använda hjulen.

•Buy typ, storlek och antalet hjul hjul som skulle passa dina behov, inklusive skruvarna som behövs för att fästa hjulen (trä skruv för trä, metall skruv för belägga med metall ytbehandlar). Caster hjulen kommer i många former, material och med olika funktioner. Även om olika material och stil, tjäna nästan alla hjul hjul samma grundläggande syfte. Be din lokala butik kontorist när det gäller rekommendationer om vilka typer av hjul skulle vara bäst lämpad för ditt projekt.

•Lay den övre plattan i ett hjul på den plana ytan på din önskad installation plats. Anpassa inriktningen på den övre plattan enligt din önskad position, men se till att plattan passar på ytan. Markera platsen för de fyra hålen på den övre plattan med hjälp av en penna och rita en disposition av topplattan genom märkning längs dess sidor.

• Betyg centrera av penna märkningen med ett center punch och hammare för att hålla spetsen på borren lite på plats tills den börjar att skära i trä eller metall och för att förhindra att borra lite från att glida sin plats. Borra ett hål på varje märke med rätt storlek borr för skruvarna (helst en storlek mindre att göra en tight passform) och en borrmaskin. Använd rätt typ av bit för typ av yta som du arbetar på. Se till att varje hål borras på exakt plats där markeringarna är.

•Lay den övre plattan av caster wheel på ytan av borrade hål, skruva fast skruvarna i hålen och dra åt ordentligt, med en skruvmejsel. Upprepa stegen för varje hjul.