Hur man installerar Garage dörren tätningar

Installera en garage dörr tröskel tätning för att blockera blad, damm, smuts, snö, regn eller skadedjur från ditt garage eller att minska energikostnaderna i garage bifogas hem är inte ett svårt eller tidskrävande process. Flera garage dörr tröskel seal kit finns som gör installationen enkelt.

Instruktioner

Pojkens olika garage dörren seal kit som de finns i avsnittet resurser och sedan köpa ett kit. Tänk på att de flesta kit är för användning på obruten och obehandlade betong som förseglar remsor vanligtvis inte håller sig länge till asfalt, grus och målade eller brutna ytor. Se till att du jämför försegla remsor (material, storlek och färg), ingår självhäftande typer och garantier.

•Förbered garaget genom att grundligt rengöra och torkning monteringsutrymmet.

•Följ ditt kit instruktioner för att avgöra placeringen av försegla remsor. Detta innebär normalt foder din försegla remsan upp med spåren som garageporten rullar längs, skära bort eventuella överskott strip med din brukskniv och testa dörren på tätningen. Remsan är rätt placerad om garageporten, när de är stängda, kastar ner på den platta delen av remsan med stötfångare eller pucklar delen av remsan inne i garaget.

•Outline insida garage delen av den försegla remsan med din penna eller markör och sedan gå runt på utsidan av garaget och upprepa. Ta bort remsan och sedan använda din lim till området i dispositionen. Följ ytterligare självhäftande ansökan instruktioner (mängden lim eller särskilda spridningsteknik) med ditt kit.

•Använd din försegla remsor med bestämt även tryck på insidan av försegla remsan dispositionen. Torka bort överflödigt häftmassa som tränger ut från under den försegla remsan. Om det inte är remsan i raderna, ställa in innan de självhäftande uppsättningarna.

•Stäng garaget dörren och låt limmet torka i 24 till 48 timmar innan du tar bort garage dörren trycket. Om garageporten längre ställer upp jämnt med ditt garage dörrlås, ändra sin inställning enligt de instruktioner som medföljer din garageport eller kolla med garage dörren tillverkaren.