Hur man installerar Garage dörren gångjärn

Hur man installerar Garage dörren gångjärn

Installera nya garage dörren gångjärn är ett sätt att förlänga livet på din garageport. Garageporten använder gångjärn på de mellanliggande delarna av dörren. Gångjärnen i ändarna av varje panel har en rad. Varje gångjärn på slutet förlänger rullen lite längre från dörren. Detta beror på att din dörr spår sitter i en vinkel så att dörren till resa utan bindande mot ramen. När installerande garage Dörrgångjärn, med korrekt numrerade gångjärnet som motsvarar den gamla gångjärnet.

Instruktioner

•Look på den nedre bladet av gångjärnet du ersätter. Gångjärnen är numrerade 1 till 3 på mest bostäder garageportar. Gångjärn i mitten av panelerna är nr 1 gångjärn. De har en enda ärm. Slutet gångjärnet ansluter den nedre delen till den andra delen är vanligtvis en 1. Slutet gångjärnet ansluta andra delen till den tredje delen är en 2 nästa slutet gångjärnet är en 3. Köpa byte gångjärn på ett hem förbättring center.

•Stäng dörren och engagera dörrlåset. Om du har ett garage dörröppnare, stänga dörren med väggen knappen stationen för öppnare. Placera en stege under garage dörröppnare motorn och öppnare nätsladden från eluttaget tak. Detta kommer att hindra någon från att av misstag öppna garageporten med en fjärrkontroll när du arbetar.

•Ta bort skruvarna att säkra den gamla gångjärnet till dörren med en socket skiftnyckel om din garageport är stål. Trä garageportar Använd vagnsbultar som infogar genom dörren från utsidan. Ta bort muttrarna säkra gångjärnet till transport bult med en hylsnyckel. Knacka på slutet av transport bulten med en hammare till slutet är jäms med gångjärnet.

•Dra gångjärnet från dörren, att föra rullen med gångjärnet. Dra rullen ur den gamla gångjärnet, och sätt in rullen i ärmen av nya gångjärnet. Rullarna har ett skaft som går in i gångjärnet. Gångjärn med nummer över 1 har två ärmar. Sätt in rullen i ärmen som sträcker sig längst bort från gångjärnet.

•Placera rullen inuti dörren spår, och linje upp gångjärnet monteringshål med monteringshålen på dörren. Säkra gångjärnet med självgängande skruvar och en hylsnyckel om din dörr är stål. För trädörrar, gå ut och knacka på övre och nedre transport bulten tillbaka genom dörren. Det finns fyra bultar som säker gångjärnet. Gå tillbaka in och placera rullen i spåret. Vinkel gångjärnet över trådarna om bultarna tills gångjärnet är an mot dörren. Tråd i fästmuttrar över vagnsbultar. Knacka på de återstående två bultarna genom dörr och gångjärn. Säkra gångjärnet med säkra nötter.

•Anslut öppnaren nätsladden igen i taket uttaget, om din dörr använder ett öppnare. Låsa upp dörrlåset om din dörr drivs manuellt.

Tips & varningar

  • Försök inte att ersätta botten parentes. Dörr kablarna tillmäter vevlagret och står under spänning. Ring en dörr professionell om du har defekta botten parentes.