Hur man installerar Foundation dränering

Stiftelsen dränering är absolut nödvändigt att en sund grund. Oavsett hur djup är din foundation det behöver alltid en frisk avloppssystem. Utan den, kommer att vatten stå mot fundamentväggarna och så småningom sippra igenom. Installera foundation dränering är mer utmanande fysiskt än mentalt. Mängden tid som krävs för installationen i slutändan baseras på storleken av stiftelsen och den hastighet med vilken du arbetar.

Instruktioner

•Spread en grus bas av ungefär 2 inches tjock och 12 inches bred. Grus bör placeras i botten av stiftelsen väggen och mot hörnet där stiftelsen möter sidfoten.

•Measure av perforerade pipe behövs från hörn till hörn. Gör detta genom att mäta från ett hörn av grunden till den andra. Överför denna mätning till röret. Skär genom strumpan med en mattkniv och genom röret med en hand såg.

•Lay röret på toppen av grus och kasta några skyfflar grus över och runt den för att hålla det på plats. Göra turn vid nästa hörn genom att lägga en armbåga.

•Lägg till en tee om du gör en dubbel sväng på hörnet. Du kan göra om du vill utöka i avloppet på runt grunden och i motsatt riktning vid tidpunkten för anslutningen.

•Täcka alla rör med 6 tum av grus. Du kan lämna ena änden öppen om du vill, men det inte är nödvändigt att göra detta. På grund av hålen som kör runt hela ytan av röret, kommer den får vatten från ovan, distribuera den ner i röret och låt det rinna ut i nedre hål i röret. Fyll med smuts över röret och landskap. Strumpan kommer att förhindra all smuts från att komma in i röret. Nu har du en torr och frisk grund.

Tips & varningar

  • Alltid bära skyddskläder.