Hur man installerar Faux Rock på en utomhus eldgrop

De flesta utomhus brand gropar är konstruerade med flera rader av murade tegelstenar. Murade tegelstenar är stora och har två stora hål inuti som är fyllda med smuts att lägga till värmeisolering. Detta gör dem ett lämpligt val för en eldgrop. Men frimureriet tegel är grå i färgen och ge lite attraktionskraft till ett väl konstruerat eldgrop. Du kan installera faux rock tillverkas i form av en tunn fernissa över konkreta block för att göra din eldgrop ser ut som den var byggd av dekorativ sten.

Instruktioner

• Rengör ytan av eldgrop med varmt vatten och en stålborste till flytta något fett, smuts och lös betong från ytan. Ägna stor uppmärksamhet åt smuts ackumulering vid basen av gropen.

•Pre-cut alla faux sten faner till storlek med en cirkelsåg utrustade med lite murverk. Stapla stenen mot väggen så den passar alla.

•Använd ett 1/8-tums lager av murbruk på fire pit väggen med en murslev. Tillåta 30 minuter bota tid och sedan skrapa på ytan av mortel med en Lövkratta lägga textur till murbruk.

•Använd ½-tums till ¾-tums lager av murbruk på den första delen av faux sten faner med murslev. Om du ska använda hörnet bitar, börja med hörnet lappa för det övre vänstra hörnet. Om du inte använder hörnet bitar, börja med den bit du vill använda för det övre vänstra hörnet.

•Tryck på stenen faner mot väggen. Ta bort överflödigt murbruk som tränger ut med din murslev. Ta bort murbruk från ansiktet på stenen med en våt trasa.

•Coat andra stenen och placera den intill den första stenen. Lämna ¼-tums mellan stenarna. Upprepa denna process tills du har slutfört den första raden. Kom ihåg att lämna ¼-tums mellan varje sten.

•Använd varje därpå följande raden av stenen. Lämna ett ¼-tums mellanrum mellan varje rad. Låt minst 24 timmars torktid.

•Placera mortel till en injekteringsbruk påse och sedan pressa mortel i ¼-tums rader. Använd spetsen på en pensel eller din rake till nivå morteln med ytan av stenen. Ta bort eventuella murbruk som blir till ansiktet på stenen med en våt trasa. Tillåta en ytterligare 24 timmar innan du använder eldgrop.