Hur man installerar ett trä järnväg gården staket

Hur man installerar ett trä järnväg gården staket

Stacket av trä järnväg gården är vanligast i split järnväg, post och järnväg, två-järnväg och tre-järnväg typer. Detta är den första typen av stängsel används för boskap konstrueras genom styckning timmer för att sätta ihop det med inlägg och räcken. Moderna trä järnväg fäktning är en viss storlek och längd, innehåller inga bark och avsmalnande rails och skårorna i inlägg passa ihop. Handlarna sälja dessa saker i cederträ, tall och tryckimpregnerat former av timmer att motstå röta och förfall under många år.

Instruktioner

•Dig den första posthole med posthole diggers så att en tredjedel av post längd kommer att infoga i marken. Gräv hålet minst 2 inches större runt om än storleken av inlägget. Detta kommer att möjliggöra en tillräcklig mängd konkreta villkor att hålla inlägget på plats.

•Measure av samma längd av rälsen till positionen för den nästa hål. Mätningar måste vara exakt i mitten av varje inlägg. Till exempel om skenorna är 12 fot lång och inlägg är 6 inches bred, måste sedan stolphål vara på 12-fots centra. Hämta 12-fots centers genom att mäta från mitten av en 6-tums post till mitten av nästa 6-tums inlägg. Mät ut varje längd och gräva stolphål runt stängslet linjen.

•Mix snabbtorkande betong blanda enligt paketet instruktioner i en skottkärra med en spade. Slå blandningen tills är det konsekvent och smidig, med inga torra ställen. Lägg ca 4 inches till botten av det första hålet, och som en staketstolpe i den. Fortsätt fylla hålet tills den konkreta nivån är ungefär 2 inches under marknivå. Använd ett vattenpass så nivå Polen både horisontellt och vertikalt.

•Vänta ca 5 minuter för konkreta blandningen börjar bota och bli delvis stel. Ange nästa staket inlägg på samma sätt som först. Skjut en post järnväg helt i botten kortplatsen på första stolpen och sedan i botten kortplatsen på den andra Polen. Lägg till varje post järnväg mellan dessa två poler, sedan placera nivån på topp efter järnväg och justera varje inlägg som behövs. Fortsätt runt hela stängslet linjen på detta sätt fram till slutförandet.

Tips & varningar

  • Att installera en stor staket eller stängsel ett stort område, är det lämpligt att hyra en skruv att gräva alla hålen i stället för att använda posthole diggers. Travis Larson från The Family Handyman av Reader's Digest finner en daglig "$60-plus skruv hyran." Större skruvar är också svårare att använda på grund av sin vikt och jorden läggs extra vikt.
  • Nivå skogsrall gård stängsel kommer att stanna på plats utan användning av hårdvara för att hålla rälsen inuti inlägg. Dock för extra säkerhet, kan du borra två galvaniserade skruvar i alla fogar.
  • Villaägare som fäktning urbana partier kanske vill lägga till en tråd stängsel på insidan omkretsen ska innehålla små barn och husdjur. Detta kräver att fästa kabeln med en häftpistol till skenor och inlägg av staketet.
  • När du använder en skruv, slitage arbetskängor att skydda dina tår och fötter från skada. även bära ögonskydd.