Hur man installerar ett nytt staket

Hur man installerar ett nytt staket

Installera ett nytt staket runt din trädgård kan ge dig sekretess och göra ditt hus skina. Det finns en mängd olika typer som finns i fäktning och avgöra vilken typ av staket som du vill ha är det första steget. Stacket av trä är de mest attraktiva, men kan bryta ner över tiden. Nyare vinyl staket kan göras att se ut som trä, och har normalt en mycket längre livslängd. Kedja länk staket kan vara lättare att installera, men saknar den hemtrevliga känslan av trä eller vinyl. Oavsett vilken staket typ bestämma du, installationen är liknande.

Instruktioner

•Bestäm platsen för staketet och mäta din gård. Börja på ett hörn av gården och mäter hela vägen runt det område du vill spärra av. Anteckna måtten så du kan hänvisa till dem när du köper ditt stängsel material.

•Kontakta din lokala allmännyttiga företag att komma ut och markera ut platserna för verktyget rader så du kommer inte att gräva i en kraft eller avloppsledning linje när du installerar dina inlägg.

•Stick en träpåle i marken och kör en sträng från det att markera utanför området där stängslet kommer att installeras. Detta gör att du kan hålla staketet på en rak linje och förhindrar installation av krokiga inlägg. Använd så många insatser som behövs för att hålla strängen rak.

•Dig din post hål. Starta det första inlägg hålet i hörnet av ditt staket. Gräva ett hål ca 10 inches i diameter och så djupt som du kan med en spade. Använd sedan en post hål grävare för att gräva ner till ca 32 inches. Se till att du gräva detta långt ner; ditt staket kan kollapsa över tiden om tjänsterna inte är tillräckligt djup.

•För på staketet post i hålet. Fyll hålet runt inlägget med ca 8 inches av smuts och packa smuts tätt runt inlägget. När inlägget är packade tätt nog att inte wiggle, fyll hålet med 8 inches mer smuts. Upprepa processen tills hålet är fyllt.

•Fortsätt att placera inlägg runt din stängslet linjen, vanligen 6 till 8 fot apart. Installera utfärda utegångsförbud för postar på samma sätt.

•Sätt staketet paneler till dina inlägg. Skjut små block av trä under stängslet panelerna till nivå dem och ge dig avståndet under staketet du vill ha. Använda tjockare block för mer utrymme och tunnare block för mindre. När panelerna är nivå, spika eller skruva dem på staketet inlägg. Kedja länk staket är ofta kopplade till inlägg av metall band i stället för spikar eller skruvar.

•Häng utfärda utegångsförbud för i slutet av processen om du placerar en grind på ditt staket. Lämna ett litet mellanrum mellan varje ände av porten och grindarna inlägg, vanligen omkring 3/4 tum. Använda trä block nivå grinden och skruva fast gångjärnen på utfärda utegångsförbud för postar.