Hur man installerar ett Aqua källa duschmunstycke

Aqua är ett populärt märke av VVS fixtures. Det är huset märket på Lowes byggvaruhus. En av de produkter som Aqua källa tillverkar är ersättare duschmunstycken. Duschmunstycken kommer i en mängd olika stilar, men de är alla installerade på samma sätt. Ersättning duschmunstycke fäster den dusch vatten linje som sticker ut från väggen. Den gamla Duschmunstycket måste tas bort innan det nya som kan installeras. Hela aktiviteten tar ca 10 minuter.

Instruktioner

•GRASP basen av duschen huvudet på muttern där man fäster vid vattenlinjen. Använd ett par slip-gemensamma tång. Använd ett annat par slip-gemensamma tång att ordentligt förstå vattenlinjen och håll den stationära. Vrid basen av duschen huvudet moturs tills muttern är lös nog att slå för hand. Ta bort muttern och gamla fixturen.

•Wrap trådar på vattnet linje med teflontejp. Bandet kommer att täta anslutningen och förhindra läckor. Linda teflontejp i samma riktning som trådarna så att när duschen huvudet är installerat, inte kommer det packa upp bandet.

•Vrid den nya Duschmunstycket på vattnet linje för hand. Se till att duschen huvudet skruvas på raka att undvika cross-threading. Fäst fixturen för hand tills det är tätt.

•Dra fixturen med slip-gemensamma tång två par som du gjorde när du tog bort den gamla fixturen (se steg 1). Hårt inte dusch-huvud, eller du kan knäcka det.