Hur man installerar en vatten linje från en flexibel slang

Hur man installerar en vatten linje från en flexibel slang

Många apparater i ditt kök, förutom diskbänken, behöver sin egen vattenförsörjning. Dessa inkluderar diskmaskin och kylskåp, till exempel. Tvättmaskiner i garage eller inomhus verktyget rum kräver också vatten tillgång. För sådana apparater att fungera, kommer du behöva installera en vatten linje från en flexibel slang. Dessa slangar ansluta till vattenförsörjningen ventiler som vanligtvis ligger under diskbänken eller i väggen i området utsetts för en viss apparat. I många moderna hem, är ventiler placerade i alkover som avsatts för att vara värd för kylskåp eller diskmaskin.

Instruktioner

•Plan vägen för flexibel slang vattnet matarledningen. Det kommer att köras från vattenförsörjning ventilen till slutdestinationen, till exempel ett kylskåp eller diskmaskin. Om det behövs, skär hål genom några skåp med en borrmaskin och spade lite. Slipa ner alla ojämna kanter på hålen.

•Installera ett dubbla utlopp ventil, om det behövs. Dessa ventiler kan du ansluta två fixturer som behöver vatten för att en leverans utlopp. Dessa används oftast i sådana fall som kylskåp och ice maker setup i ett kök, där en leverans ventil levererar både kylskåp och diskho ovan. För att installera, stänga av vattnet vid de viktigaste ventilen. Placera en handduk under nuvarande leverans ventilen. Koppla loss alla slangar anslutna. Använd en skiftnyckel för att lossa den gamla leverans ventilen. Gälla vattenpipa rörgänga förening. Skruva på dubbla leverans ventilen och dra åt den. Gälla trådar på leverans ventilen rörgänga förening. Återanslut alla slangar, såsom leverans slangar till diskbänken, som tidigare var anslutna.

• Anslut ena änden av den flexibla slangen till leverans ventilen. Dra åt med en skiftnyckel.

•Köra flexibla slangen till slutdestinationen. Sträng det genom några hål borras tidigare, om det behövs.

•Wrap inlopp trådar på slangen hookup peka med rörmokare tejp. Anslut den andra änden av flexibla slangen till inlopp. Dra åt med en skiftnyckel.

•Restore vattenförsörjningen.

Tips & varningar

  • När du stänger av den viktigaste vattenförsörjningen, kommer att allt vatten i ditt hus vara bruten. Varna andra människor som bor i ditt hus innan du stänga av vattnet.