Hur man installerar en värmepump Digital termostat

Hur man installerar en värmepump Digital termostat

De flesta värmepump system har en grundläggande mekanisk termostat som slår enheten på och av vid en uppsättning temperatur. Ändra mekaniska termostaten till en digital termostat kan människor ställa in temperaturen i termostaten, så att värmepumpen kommer en högre eller lägre temperatur vid olika tider på dygnet. Folk sparar pengar med hjälp av en digital termostat. Digitala termostater använder befintliga trådarna från mekanisk termostat. Den personen ledningar nya termostaten bara fäster korrekt färgade kabeln till rätt kontakten på termostaten. Det är snabbt och enkelt för alla.

Instruktioner

•Vrid av värmepump på termostaten och stäng av kretsbrytaren kommer att värmepumpen enheten. Ta bort täckplåten på din befintliga termostat. Rita ett diagram över hur kablarna är anslutna till termostaten. Kontrollera vilken tråd färger är sammankopplade till vilka bokstäver.

•Skruva ur plattan från väggen. Dra termostaten försiktigt från väggen. Koppla loss kablarna från termostaten och dra plattan från ledningarna. Böja alla kablar ner så att de gör en krok. Detta stoppar kablarna från att hamna inuti väggen.

•Var omslaget av digitala termostaten och skjut trådarna genom baksidan av hålet i termostat plattan. Anslut trådarna till rätt bokstav och färg beroende på diagrammet du ritade.

Ankare termostat plattan på väggen i samma område som den gamla mekanisk termostaten med skruvarna ingår i paketet. Lägg i krävs batteriet och sätta på täckplåten. Slå på värmepumpen brytaren. Programmera digitala termostaten till önskad inställning enligt tillverkarens instruktioner.

Tips & varningar

  • När du köper en digital termostat, köpa samma varumärke som den gamla termostaten för enklare anslutning. Om din tråd inte stämmer med digitala termostaten kolla tråd konvertering diagram.