Hur man installerar en utomhus kärl

Våren är en perfekt tid att göra allt arbete som du har kommit upp med hela vintern lång. Lägga till ett eluttag på utsidan av ditt hem är ett utmärkt sätt att göra din utomhus uppgifter lite lättare. Från plugging i en bergsprängare att lyssna på musik medan du svajar i din hängmatta--att ha en bekväm utlopp för din elektriska ogräs whacker--ett yttre utlopp kan vara ett värdefullt tillskott till ditt hem. Det kan vara en komplicerad procedur att utföra-- men bara att följa dessa enkla tips och du kommer att drivas upp på nolltid. Här är hur man installerar en utanför kärlet.

Instruktioner

Hur man får elektriska utsidan

•Hitta en lätt plats att föra elektriskt utanför hemmet. Helst bör det vara nära den elektriska panelen.

•När du hitta platsen, markera minst tre inches från eventuella strukturella inramning. Detta kommer att vara där du kommer att genomföra din tillgång hål. Bifoga spade bit (eller murverk bit, beroende på material du borrar genom) och borra tillgång hål genom huvudet reglar eller exteriör vägg (beroende på vad som gäller för ditt jobb). Alltid bära ögonskydd när borrning.

•Ta bort center knockout på kopplingsdosan och montera rutan över tillgång hålet så att det i linje med hålet kvar av knockout.

•Köra din krets till kopplingsdosan. Ta bort en sida knockout på kopplingsdosan och installera kabel connector. Kör din avgreningskretsen i junction-boxen sedan och fäst den genom att dra åt skruvarna på kabelkontakten. Behåll kretsen av tills du är klar med den fullständiga installationen. Om du behöver hjälp att lägga till en ny krets till din elektriska panelen, bara kolla länken i resurserna nedan.

•Outside, hitta borrade tillgång hålet och använda en conduit nippel för att överbrygga kopplingen mellan insidan kopplingsdosan och LB montering som kommer att stå utanför. LB montering bör installeras vertikalt.

Hur man kör UF kabel

Satellitval den punkt där din LB montering är beläget, staka ut ett dike till området där du vill att din utanför kärlet ska placeras. Använd slägga hammare i trä stakes längs diket gränsen. Kör sedan mason's sträng för att göra en disposition av diket.

•Använd spaden att försiktigt lyfta det översta lagret av sod från diket. Fortsätt sedan att gräva diket till ett djup av 18 inches (12 inches är tillåtna om kretsen är mindre än 20 ampere och det skyddas av en GFCI kärl eller brytare).

Satellitval botten av LB montering, Anslut en conduit sopa så det böjer sig i diket. Anslut en plast Bussning till slutet av svep att förhindra UF kabeln från varelse hack. Gör samma sak i andra änden av diket var uttaget kommer att placeras.

•Köra UF kabeln genom diket och in LB montering. Köra den rakt igenom LB och in i insidan kopplingsdosa. Vid punkten i diket där UF kabeln går in svep böjen, gör en svag böj i kabeln till att få lite slack. Detta kommer att minska stressen på raden.

•Fyll diket och ersätt det översta lagret av sod. Vid den punkt där du vill installera utomhus kärlet, kan du installera ett fristående inlägg eller Använd en utomhus om du är ansluten till två längder på styva rör med tillbehör i betong. Antingen metod fungerar, men du vill se till att ansökan är robust.

Hur man installerar utomhus kärlet

•Om du väderbeständig-box, ansluta till ett däck eller fristående post, då bifoga en längd på styva rör med tillbehör längst ned i rutan, springa UF kabeln genom det och i rutan utlopp och Anslut sedan den andra änden av ledningen till conduit svepet komma ur marken.

•Säker kanal på trä inlägg med hjälp av röret remmar och skruva fast rutan utlopp direkt i trä. Om du använder den styva rör med tillbehör i konkret metod, sedan bifoga rutan med en komprimering passande och kom ihåg att installera en plast Bussning över conduit avsluta inne i rutan för att förhindra skav trådarna.

•Strip yttre skidan av UF-kabeln med hjälp av elektrisk tråd strippor. Skär bort någon överdriven tråd och använda tråd strippor att ta bort ca 3/4 inches av isolering från varje tråd. Göra anslutningar på GFCI kärlet, vira den med eltejp och säkra uttaget till rutan. Nästa, installera väderbeständig skum packning och täcka. För mer ingående instruktioner om hur du installerar en GFCI utlopp, kolla in länken i resurserna nedan.

•Head tillbaka inuti och se dina anslutningar i junction-boxen. Slut upp med anslutningar på den elektriska panelen (om du kör en helt ny krets) och aktivera brytaren på. Gå tillbaka till din yttre utlopp, tryck på "reset" knappen på GFCI utlopp och testa den för makt. Nu, få ut hängmattan, ett glas lemonad och bara chill. Du har förtjänat det!